Türk Telekom'da Port Sorunu Ve Tivibu Zorlaması

11 Ekim 2024 20:35

Yeni taşındığım eve Türk Telekom'dan internet bağlatmak istedim ancak altyapı sorgusu yaptığımda alt katımızdaki boş dairede altyapı görünmesine rağmen benim dairemde port yok hatası aldım. Bunun ardından Nazilli Türk Telekom Müdürlüğüne port talebim için dilekçe vermeye gittim. Gişede görevli kadın personel bana dilekçe vermenize gerek yok, (numara verip) haftaya bizi arayın. Gelişmelerden haberdar ederiz dedi. Tahmin ettiğim üzere geri dönüş yapılmadı ve tekrar Müdürlüğe gittim. Aynı personel bana 'henüz bir gelişme yok, ek cihaz talebi için mail atacağım' dedi. Ben de tamam o zaman dedim. Aradan bir süre geçtikten sonra aynı personel beni arayıp 'İnternet talep eden ve aynı zamanda Tivibu müşterisi olmak isteyen müşterilerimize ayrı portlar ayırıyoruz Tivibu bağlatacaksanız internet de bağlayabiliriz diğer türlü çok bekleyebilirsiniz' minvalinde konuştu. Daha önce defalarca bu işlerle uğraşan biri olarak böyle bir şeyin mümkün olmayacağını bildiğim halde 444'lü Türk Telekom müşteri hizmetlerinden de kandırılma ihtimalime karşı bilgi aldım ve yüz yüze görüşmem tavsiye edildi. Ben de yüz yüze görüşme için Müdürlüğü gittim aynı şeyi aynı personel tekrar etti ve el mahkum deyip sözleşme imzaladım. Çok kısa sürede internet bağlantısını gerçekleştirmek adına eve geldiler eve gelen arkadaşa bu durumu sorduğumda böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Daha sonra beraber eve çıktık ve bağlantı gerçekleşmedi. Eve gelen arkadaş aşağıya inip tekrar geldi ve bana eski abonenin iptal işlemi gerçekleşmediği için port değiştirdiğini söyledi. 'Bana boş port yok denmişti' dediğimde ise gülüp 'abi buraya biz günler öncesinde ek cihaz taktık aşağıda boş portlar var' dedi ve o an anladım durumu. Resmen bana Tivibu satmak için internet bağlantısı yapılmadı. Bu durumdan ve buna sebep olan personellerden şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 09:56
Barış sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 11:54
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2025 16:28
Ali sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 15:53
Türk Telekom Cide İlgisizliği Ve Altyapı Sorunu