Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Online İşlem Hatası Sonucu Fahiş Fatura

06 Haziran 2023 19:20

Yıllardır Türk Telekom evde internet kullanıcısıyım. 04.05.2023 günü bana bir mesaj geldi: 'Ev internet paketiniz yenilendi.' diye. Ben telefonla aradım, bana 'Online işlem yapmışsınız, başka bir pakete geçmişsiniz.' cevabı verildi. Ben böyle bir işlem yapmadım dedim, defalarca aradım mağdur olduğumu, hata varsa düzeltilmesi rica ettim. Kim yapmış, hangi numaradan yapılmış diyorum, online işlem diyorlar. Bu işlemi bir yetkili yok mu bana detay bakacak, bu hatayı düzeltecek diyorum yok yok. Bugün bana bir mesaj, 'Faturanız 1456 lira.' Aradım, bu fatura yanlış diye cevap. Sınırsız 75 MB premiumu, ayda 151 liralık paketi iptal etmişim, aynı tarifeyi aylık 400 liraya satın almışım. Arkadaş, bir yanlışlık var. Olmaz, hata bendeyse de düzeltelim ama siz müşteri hizmetleri değil, sanki fahiş tüccar gibi olmaz dedim. 'Online siz işlem yapmışız.' diyorlar.

Baktım olacak gibi değil, ayda 151 liraya kullandığımı, 1456 lira ceza ödeyerek iptal ettireceğim. Aynı şartlarda ayda 400 lira gibi bir pakete geçiyorum. Bunun siz yapar mısınız diyorum, 'Online yapmışız.' diyor. Bende o zaman kapat interneti dedim, 500 lirada kapatma parası diyor. Kaç sefer aradım, mesaj attım, bu işte bir yanlışlık var, düzeltelim diye. Şimdi evde internetim kesik. Yıllardır sizin müşterinizim, her ay faturanızı düzenli yatırıyorum, sorunsuz bir insanım. Durup dururken yaklaşık 2000 lira para cebimden çıktı. Yazık değil mi bana? Ben emekli bir adamım, bir de bana Premium ayrıcalıklı müşterimizsiniz diyor. Lütfen bütün kayıtların incelenerek tarafıma iletilmesini arz ederim.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 04:27
Türk Telekom Hatalı İşlem Yaptı
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 22:20
Türk Telekom'da Taahhüt Sorunu Ve Yüksek Faturalar
Türk Telekom'da Taahhüt Sorunu Ve Yüksek Faturalar

07 Mart 2024 11:12

06 Kasım 2023 18:35
Cennet sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 21:56

Türk Telekom Kategorileri