25 Ağustos 2024 15:05

Türk Telekom faturalı mobil tarife kullanıyorum. Daha önce çocuklar Google Play Store'dan ücretli abonelik yaptığı için Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak hattımı mobil ödemelere kapattırmıştım. Fakat bugün, 1 yılı aşkın süredir ücretsiz olarak kullandığım Collage Maker/Photo Editor uygulaması otomatik olarak beni abone ediyor ve 394,99 TL ücret kesiyor. Daha sonrasında bana Türk Telekom 5595'ten mobil ödemeyi iptal etmek için 'MOBILODEME IPTAL' yazın 5555'e gönderin mesajı geliyor ve ben 25.08.2024 günü saat 11:43'te mobil ödeme iptali için mesaj çektim. Aynı gün ve dakikada mobil ödemeden bana "Talebiniz üzerine mobil ödeme servisi iptal edilmiştir. Mobil ödemenin kapatılması durumunda mobil ödeme kanalı ile satın aldığınız abonelikleriniz yenileme tarihinde iptal edilecektir. B001" mesajı geldi. Madem mobil ödeme kapalı iken abonelikte olsa iptal ediliyor, neden abone dahi olmadığım halde bilgim dışında bu uygulamaya 394,99 TL hattımdan kesinti yapılıyor? Türk Telekom Mobil Ödeme müşteri hizmetleri çalışanı G**** Hanım ile bugün görüştüm, mesajın ekran fotoğrafını istedi. Gönderdim. Teyit için 2 saat sonra tekrar arayın denildi, aradım. Ancak ikinci görüştüğüm arkadaş "Bizden öyle bir mesaj gönderilmemiş" diyor. Aynı dakika içinde başka nereden gelebilir diyorum. "Bilmiyorum, bizden gelmemiş" diyor. Çözüm bekliyorum ve bu mesaja istinaden de geri ödeme bekliyorum.

Bilge
Bilge
26 Ağustos 2024 08:39

Türk Telekom ile herhangi bir sonuca varamadım ancak Play Store sorunumu çözdü. Yine de yaklaşım ve yönlendirmesinden dolayı Mobil Ödeme müşteri temsilcisi G*** hanıma teşekkür ederim. Google Play store 10, Türk Telekom 2

14 Aralık 2024 22:18

03 Haziran 2024 12:55
Türk Telekom Mobil Ödeme Güvenlik Açığı
Türk Telekom Mobil Ödeme Güvenlik Açığı

19 Mayıs 2025 18:16
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Tarife Yenilenmeden Önce Yüksek Ücretli İnternet Kullanımı Ve Destek Eksikliği!

09 Ağustos 2025 23:37
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 16:53

Türk Telekom Kategorileri