06 Kasım 2024 00:36

Yaklaşık 2 haftadır Jandarma 40 GB tarifesini kullanıyorum. Anneme referans olarak onu da bu tarifeye geçirmek istedim. İlk önce şubesine gittiğimde böyle bir hakkın bittiğini, referans yapılamayacağını söylediler. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ise bu hakkımın devam ettiğini ve nasıl yapılacağını anlattılar. İşlemleri gerçekleştirdikten sonra telefon üzerinden bir mesaj geldi. Annemin kamu tarifesine geçiş yapamayacağını söylüyordu. Ben de müşteri hizmetlerini aradığımda, genel müdürlüğe gidip bir form doldurmamı söylediler. Zar zor yıllık izinden izin alıp bugün gittim, ancak Genel Müdürlükte de böyle bir hakkımın olmadığını söylediler. Ben müşteri hizmetlerini bir daha aradım, tekrardan hakkım olduğunu söylediler. Bir daha girip sıraya girdim, hakkımı hukukumu bildiğimi görünce bu sefer de farklı bir yalan söyleyerek annemin o formu doldurması gerektiğini söylediler. Ben de müşteri hizmetlerinin, benim doldurmam gerektiğini söylediğini belirttim. İkinizden birinin yanlış olduğunu söyledim. Hiçbir şekilde bugün bana yardımcı olunmadı, ne yapmam gerektiğini de söylemediler. Ankara Sincan Türk Telekom Genel Müdürlüğünde bugün tam anlamıyla rezil oldum. 2 farklı hanımefendi ile görüştüm, biri 3 numaradaydı, diğeri 4 numarada. Ya müşteri hizmetleri yalan söylüyor ya da kendileri işlerini yapmıyor. Mağdurum, gereğinin yapılmasını istiyorum. Sonuçta bu bizim hakkımız, babalarının hayrına vermiyorlar. Paramızı ödüyoruz sonuçta.

profile profile profile

Türk Telekom Jandarma 40 Tarifesi Geçiş Sorunu

28 Haziran 2024 19:05
Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 22:25

20 Aralık 2024 10:40

25 Mart 2025 17:39
İzinsiz Tarife Değişikliği Ve Yanıtsız Müşteri Hizmeti Mağduriyeti
Samet sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 23:39

Türk Telekom Kategorileri