Turkcell Superonline Denizli Pınarım Şube

05 Şubat 2024 17:53

Geçen yaz Denizli'deki Turkcell Pınarım Bayii'nde çalışan yetkililer, mevcut Superonline aboneliğimizi iptal ettirip başka soyadıyla yeni bir abonelik oluşturduğumuzda kampanyalı internet hizmetinden yararlanabileceğimizi belirttiler. Biz de ev arkadaşım adına olan internet aboneliğimizi iptal ettirip, benim adıma yeni bir abonelik oluşturduk. Söz konusu yetkililerin verdiği abonelik bilgileriyle faturalarımızı düzenli olarak ödedik; ancak birkaç ay önce eski internet aboneliğimizin hâlâ sonlandırılmadığını ve hâlâ o faturayı ödediğimizi fark ettik. Üstelik benim adıma olan abonelik faturaları da bir hayli birikmiş. Anlaşılan o ki, yetkililer aynı adrese iki adet internet aboneliği yapmışlar. Durumu fark edip üç ay önce Pınarım şubesiyle görüştük ve durumun çözüleceğini söylediler ve gerçekten de çözdüler; fakat bir ay bile geçmeden faturalar tekrar gözükmeye başladı. Defalarca şubeye gitmemize rağmen sorunu çözemediler ve Superonline müşteri hizmetlerini aramamı istediler. Ancak nedense müşteri hizmetleriyle bir türlü bağlantı kuramıyor, sürekli başka yerlere yönlendiriliyorum. Eğer bu sorunu çözemiyorlarsa, şubedeki yetkililerin ne işe yaradığını anlamıyorum. Sonuç olarak varılan nokta şu ki; açıkça ifade edilmese de, 'Biz sizi kandırdık, lütfen aslında var olmayan ama bizim tarafımızdan size yanlışlıkla tanımlanan borcu ödeyin' demek istiyorlar gibi görünüyor.

05 Şubat 2024 18:27 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

06 Şubat 2024 17:15

Burak sonuçtan hiç memnun değil

İzinsiz Açılan Onlarca Abonelik Ve 100 Bin TL Haksız Borç Mağduriyeti

13 Ekim 2025 10:50
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2023 15:54
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Adrese İki Abonelik Açıldı, İki Ay Çift Fatura Ödedim Mağdur Edildim

05 Kasım 2025 16:00
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 18:26

Yanlış Abonelik Açılması Nedeniyle Çifte Fatura Ve Mağduriyet