Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Çözüm Üretmedi!

29 Mart 2024 21:54
29 Mart 2024 18:11

Taktıralım 35 gün oldu ben buraya ayazdım Arasında süper onlineyi bana 0532 li numaradan sorunun çözülmüşüm biz yönlendirdik demekten başka hiçbir şey yapılmadı bir aydır kullanmadığım internetin parasını ödeyeceğim bu çok can sıkıcı cayma bedeli olmadan iptal etsinler ben bir ay boyunca burumla uğraşmaktan çok sıkıldım

30 Mart 2024 07:46 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

31 Mart 2024 10:33
01 Nisan 2024 16:41

Herhangi bir çözüm uretmedımız Turkcell pişmanlıkmış

Superonline'dan İptal Edilen Abonelik Sonrası Haksız Gecikme Faizi

02 Mart 10:48
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Cayma Bedeli Haksız Kesildiği İçin İade Talebi

Emrullah
28 Ocak 17:00
cayma-bedeli-haksiz-kesildigi-icin-iade-talebi-2.jpg

Altyapı Olmadığına Rağmen Haksız Cayma Ücreti Kesildi

23 Ocak 22:30
Atahan sonuçtan çok memnun

Superbox Çıkartma Bedeli Haksız Şekilde Üzerime Yansıtılıyor Ve İnternet Hizmetim Kesildi

22 Ocak 21:24
"S*** hanım durumu anlayıp bana yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. B*** d*** ve ekibinin  kriz yönetiminden sonra, S*** hanim durumu 1 gün sürmeden çözdü. Kendisine tekrardan teşekkür ederim."
superbox-cikartma-bedeli-haksiz-sekilde-uzerime-yansitiliyor-ve-internet-hizmetim-kesildi-5.jpg
superbox-cikartma-bedeli-haksiz-sekilde-uzerime-yansitiliyor-ve-internet-hizmetim-kesildi-3.jpg
superbox-cikartma-bedeli-haksiz-sekilde-uzerime-yansitiliyor-ve-internet-hizmetim-kesildi-2.jpg
superbox-cikartma-bedeli-haksiz-sekilde-uzerime-yansitiliyor-ve-internet-hizmetim-kesildi-1.jpg
Tüm Superonline Cayma Bedeli Şikayetlerini Gör

Superonline Kategorileri