25 Mart 2023 15:26

6 Şubat uçuşlu Pegasus İstanbul-Hatay uçak biletlerimin (3 kişilik) hava muhalefeti nedeniyle ve daha sonrasında yaşanan deprem felaketinden dolayı iptal edilen uçuş için o anlık panikle açığa aldım. Sonrasında çağrı merkeziyle görüşüp para iademin yapılmasını istedim. Fakat, iade yapılmayacağını söylediler. O anki panikle yanlışlıkla açığa aldığımı, aslında asıl amacımın iptal etmek istediğimi söylediğim halde iptal edilmeyeceğini söylediler. Hatay’da sınıf öğretmenliği yapmaktayım. Bir öğretmenin bu kadar mağdur edilmemesi gerektiğine inanarak biletlerimin iptal edilip ücret iademin tarafıma yapılmasını talep ediyorum. Pegasus firmasının bir öğretmenin uçak bileti parasına ihtiyacı olduğunu düşünmeyerek para iademi yapacağını biliyorum. İlginiz için teşekkür ediyorum

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 22:55
Emel sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2025 23:28
Pegasus Müşteri Hizmetlerinde İlgisizlik Ve Yanlış Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet
Zeyneb sonuçtan hiç memnun değil

Zeyneb
04 Nisan 2025 15:41