Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Tamir Edilmeyen Espresso Makinesi Sorunu.

Karaca Züccaciye Tamir Edilmeyen Espresso Makinesi Sorunu.
28 Temmuz 2024 11:13

20 Haziran 2024 tarihinde Karaca Coffee Art 1353 model kahve makinesini sipariş ettim ve 22 Haziran tarihinde elime ulaştı. Sonraki hafta sipariş ettiğim kahve geldiğinde makinenin arızalı olduğunu fark ettim. Porta filtrede su kalıyor, kalan posa çamur gibi çıkıyor ve aynı anda basınç olması gerekenden fazla yükseliyordu. Aynı hafta içinde makineyi Isparta Tığlı Yetkili Servisi’ne teslim ettim. Makine 1.5 hafta kadar serviste kaldı. Parça beklediklerini ve tedarik sorunu yaşadıklarını söylediler. Daha sonra kısa bir süre içinde arayıp tamir edildiğini belirttiler. Ertesi gün makineyi teslim aldım, ancak yine sorunlu olduğunu gördüm. Makineyi musluk suyu ile çalıştırıp denemişler ve makine kireçli ve kirli bir şekilde geri geldi.

10 Temmuz 2024 Çarşamba günü servisi aradım, tekrar getirin ertesi gün fabrikaya gönderelim dediler. Aynı gün Isparta’ya gidecek olan arkadaşıma makineyi teslim ettim. Arkadaşım 18.30 sularında servise yaklaştığında servisi aradım, 18.00’de kapattıklarını söylediler. Ancak arkadaşım servise vardığında servis açıkmış ve makineyi teslim etti. Bu durumda tarafıma yalan bilgi verilmiştir.

Bu hafta başında servisi tekrar aradım, ancak yanıt alamadım. Bunun üzerine Karaca’yı aradım. Bana makinenin kendilerine ulaşmadığını ve ilk kayıtta makineyi sorunsuz diyerek geri iade ettiklerini söylediler. Ayrıca Karaca servisi, servis numarasını (Srv ile başlayan numara) sordu ama tarafıma böyle bir kod hiç iletilmedi. Daha sonra servisi tekrar aradım, sistemlerinde sorun olduğunu ve geri döneceklerini söylediler fakat hiçbir geri dönüş yapılmadı.

Daha sonra tekrar Karaca’yı arayıp durumu anlattım ve şikayetimi belirttim. Ancak 25 Temmuz 2024 Perşembe günü, makinenin durumu ile ilgili mesajlar almaya başladım ve makinenin daha yeni fabrikaya gönderildiğini öğrendim. Bu süreçte çokça vakit kaybettim ve mağduriyet yaşadım. Eğer makine tekrar tamir edilmezse, iadesini talep ediyorum.

Yaşadığım bu süreçle ilgili acil çözüm bulunmasını ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Gereğini arz ederim.

Saygılarımla,

05 Ağustos 2024 10:07

Makinede hata yok deyip geri göndermişler şikayetim de fazla ısınıyor değildi bile. Hepsiburada'yı arayıp durumu anlatıp iade istedim kabul edilmesinin garantisi olmadığını söylediler.

Meltem
Meltem

Bence bu ürünün sıkıntısı portu aynı sorunu yaşıyorum içini açıp baktım alttan kahveyi süzdüreceği bir delik yok yanlardan akıtıyor portunun farklı olması lazım kaç mm olduğunu biliyor musunuz başka bir port sipariş edeceğim

Fatih

51mm diye tahmin ediyorum ama kontrol etme şansım yok sorunum çözülmediği için makineyi kırıp attım.

23 Ocak 2025 19:13
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 15:10
Murat sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 17:29

Karaca Züccaciye Kategorileri