Nagehan sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Karaca Multichef Artısan Mutfak Şefi

25 Mayıs 2024 20:43

4 Kasım 2023 tarihinde aldığım Karaca Multichef artısan 7 litre döküm mutfak şefimin bundan iki ay önce mikser ağzının arızalanması nedeni ile Ünye deki Karaca servisi aracılığı ile mikserin bozuk parçasını İstanbul genel servise yollandı bir hafta sonra servis bizden mutfak şefinin tamamını istedi makineyi da peşinden yolladık. Bir haftasına mutfak şefim geldi mikser aparatı yenilenmiş sıçratma kapağı değiştirilmiş (kapakla ilgili bir problemimiz yoktu). Mikser aparatı takılıp çalışınca hazneye sürtme yapmaya başlamış değiştirilen kapakta bunun olmadığı için makine kapanıp çalışmıyordu. Cihaz tekrar servise gitti haftasına tamirinin yapılmadığı muadil ile değiştirme ve para iadesi seçenekleri sunuldu. Para iadesi almadım çünkü cihaz 2.500 TL zamlanmıştı yerine muadil aynı fiyattaki ürünü kabul ettim. Yalnız bana muadil diye sunulan ürün hem hazne olarak küçük hem de watt olarak yarı yarıya küçük. Cihazım 1800 watt dı, muadil ürün 800 watt. Bunu eşim fark etti ve müşteri hizmetlerini aradık daha ürünü kargoya vermediler bize bu ürünü yollamayın dedik ama ürüne daha hiçbir şekilde müdahale edemeyeceklerini söylediler bu şekilde kabul edecekmişim
Şimdi sorarım Karaca muadil denilen ürün nasıl oluyor da aynı ölçü aynı watt da olmuyor ve bana bir telefon açmak bile zor. Ne ulaşacağım servisin numarasını veriyorlar ne yardımcı oluyorlar. Kesinlikle bu ürünü istemiyorum. Sizin ayarlarını bozup yolladığınız ürünün mağduriyetini ben yaşıyorum. Bir mikser ucu cihaza mal oldu. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

Nagehan
05 Aralık 2024 11:18

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Sonucunda kazandım bu süreçte Karaca firması bana hiçbir dönüş yapmadı. Daha kesinlikle tövbe Karaca

Medine sonuçtan hiç memnun değil

Medine

Karaca Züccaciye Hamur Yoğurma Makinesi Motor Bölümünde Aşırı Isınma

Erdal
29 Şubat 2024 13:09
Karaca Züccaciye Hamur Yoğurma Makinesi Motor Bölümünde Aşırı Isınma
Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Fevzi
12 Eylül 2024 19:54