06 Mayıs 2024 20:15

Karaca Mastermaid mutfak şefi aldım ve çok kullanmadan ürünün garantisi bitmek üzereyken motorundan ses gelmeye başladı. Bunun üzerine Karaca ile iletişime geçerek ürünü servise gönderdim. 11.05.2023 tarihinde üründe kayış kısmında bir değişiklik yapılarak tamir edildi ve bana geri gönderildi. Ancak iki kullanım sonrasında aynı ses tekrar gelmeye başladı. Bunun üzerine 12.20.2023 tarihinde ürünü tekrar servise gönderdim. Bu servis fişinde yapılan kontrolde üründe herhangi bir sorun görülmediği belirtilerek bana geri bildirim yapıldı. O tarihten itibaren sürekli olarak ayda bir ürünü garanti kapsamında servise göndermeye başladım ve her seferinde sorun olmadığı söylenerek geri gönderildi. İkinci ayın altıncısı olan 2024 tarihinde ürünün değişimini talep ettim. 'Yapılan işlemlere istinaden değişim ve iade süreci için fiş veya fatura gelmedi' denildi. Deprem bölgesinde olduğum için faturamı kaybetmiştim. Aldığım yere başvurarak yeni bir fatura çıkarttım ve bu fatura ile ürünü tekrar gönderdim. Ancak ürünü aldığım evin züccaciye Karaca grubu, bana yanlış fatura kesildiğini ve ürün ile fatura kodunun uyuşmadığını belirterek ürünü tekrar gönderdi. Daha sonrasında aldığım yerle iletişime geçtim, onlar ürünü benden aldılar ve sorunu çözeceklerini söylediler. Yaklaşık bir buçuk aydır ürünüm eviniz züccaciyesinde ve ne bir haber veriyorlar ne de iletişim halindeler. Ürünüm yok ve sorunum yaklaşık bir yıldır çözülmedi.

Karaca Mutfak Robotu İlk Günden Beri Arızalı Ve Sorunum Çözülmüyor

Buse
07 Eylül 09:23
Selvi sonuçtan hiç memnun değil

Beş Kez Servise Giden Mutfak Robotum Hâlâ Arızalı Değişim Talebim Karşılanmadı

Selvi
16 Ekim 14:09
Beş Kez Servise Giden Mutfak Robotum Hâlâ Arızalı Değişim Talebim Karşılanmadı
bes-kez-servise-giden-mutfak-robotum-hala-arizali-degisim-talebim-karsilanmadi-3.jpg
bes-kez-servise-giden-mutfak-robotum-hala-arizali-degisim-talebim-karsilanmadi-1.jpg
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

Aysu
01 Eylül 2023 20:16
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Kayboldu, Çözüm Yok: Karaca'nın İlgisizliği

Cansu
27 Ekim 2024 21:18
Bd Bd sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Robotunda Devam Eden Ses Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Bd Bd