Karaca Züccaciye Karaca Bozuk Cay Makinesi Daha Alalı 1 Ay Oldu 5 Çay Demlemedi Bozuldu

Sema
13 Temmuz 2024 19:182.332

Karaca'dan 1 ay önce aldığım Robotea Pro 4in2 çay makinesi aldım ama daha birkaç defa kullanabildim. Dün itibariyle çay demleme özelliği çalışmıyor, suyu aralıksız kaynatarak bitirdi. Son dakika fark ettim, az daha yangın çıkacaktı. Madem yapamayacaksınız bu işi, neden böyle bir üretim yaptınız ki? Müşteri hizmetleri de gerekli yardımı ve hizmeti sağlamıyor. Arkadaşlar, Karaca pişmanlıktır.

3 Ağustos 2024 12:43

Karaca kadar saygısız ihmalkâr başka mağaza yok saçma sapan bir çay makinesi yapmışlar ilk ayda bozuldu teknik servise gönderdik yaptık dediler hiçbir şey yapmamışlar aynı problemler devam ediyor mağazaya mail arıyorsunuz cevap veren yok müşteri hizmetleri denen yere ulaşım bile sağlayamıyoruz  problemler dolu bir üretici ilk deneyimimdi

Celal
Celal
14 Eylül 2024 20:04

İlk 6 ay içinde alınan ürün sıfır mahiyetinde kabul edilir Hakem Heyeti'ne dilekçe verin muhtemelen ürünü Exper isteyecektir incelendikten sonra karar verilecektir

Karaca Çaysever Robotea: 4 Ayda Hayal Kırıklığı

Rukiye
8 Nisan 2025 15:131.748

Karaca çaysever robotea Pro 4 ay kullanmadan bozuldu. Önceleri ara ara su kaynatmamaya sonra çay demlememeye başladı. Şi...

Tümünü Gör
Karaca Çay Makinesi Arızalı!

Karaca ÇayMakinesi Arızalı!

Emel
Karaca Çaysever Sürekli Bozuluyor

Karaca ÇayseverSürekli Bozuluyor

Fatih
Karaca Çaysever Robotea Pro Connect 4 in 1 Yine Arızalı Ürün!

Karaca ÇayseverRobotea Pro Connect 4 in 1 Yine Arızalı Ürün!

Alper
Karaca Çaysever Pişmanlık