Orhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 17:20

Karaca web sitesinden 316 kalitede paslanmaz çelik tencere ve tava aldım. Çektiğim videoda göreceğiniz üzere tencere östenitik özellik gösterirken, tava ferritik özellikte. Her ikisinin kılavuzu aynı olmasına rağmen, kılavuza göre her ikisinin de ferritik özellikte olması beklenirdi. Çünkü en dış katman için indüksiyon çeliğinden bahsedilmekte. Ancak bakır model için sitenin belirttiği üzere hem dışı bakır hem de indüksiyona uygun değil. Dolayısıyla güncellenmesi gereken bilgiler bulunmakta.

Ayrıca, bakır boya muhtemelen deterjan ve ılık suyla eriyen bir bakır icat etmişler. Karaca 3ply PowerSteel 316+ çelik indüksiyon tabanlı tava 24 cm 1,5 litre ve Karaca 3ply PowerSteel 316+ çelik copper karnıyarık tencere 24 cm içinden çıkan kılavuzlar aynı. Ancak ürünler aynı değil. Karaca 3ply PowerSteel 316+ çelik copper karnıyarık tencere 24 cm tabanında indüksiyon resmi olmasına rağmen ürün indüksiyona uygun değil. Muhtemelen ortak kalıp kullanılmış, copper modellerine ayrı kalıp kullanılmamış. Karaca 3ply PowerSteel 316+ çelik copper karnıyarık tencere 24 cm ilk yıkamada boyaları çıktı, çözemedim.

Ürün detaylarındaki hatalar, hem ürün tabanında hem de kılavuzda düzeltilmeli. 3ply muhabbeti, katmanlardan kaynaklı sanırım homojen bir görüntü elde edilememiş, 316 katmanı çok ince ve ton farklılıkları var, resimlerde mevcut. Bakır tencere ilk kullanımdan itibaren 5 yıllık tencere görünümüne döndü. Ayrıca yuvarlak atmalar da var, renk değişimi dışında. Bu konuları konuşmak için 6 Aralık'ta müşteri hizmetlerini aradım, ancak dönüş yapılmadı.

05 Ocak 2024 14:45

Karaca'dan ürün aldım. Şikayetvar'a yazmadan bilgi almak istedim ancak mail adresi ve telefon numarasını bulamadım. Karaca Home ve iki geyik Karaca'nın mail adresleri ve telefonları var da, züccaciye bölümünde telefon numarası ve mail adresini bulamadım. Aynı özelliklerde iki adet ürün aldım: 316 paslanmaz çelik tava ve tencere; ancak biri ferrik özellik gösterirken diğeri ostenitik özellikte. Sebebini merak ediyorum?

Ek
Ek

Ali sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 11:49
Karaca Züccaciye Karaca Para İadesi
Karaca Züccaciye Karaca Para İadesi

24 Eylül 2024 11:17
Karaca Züccaciye Değişimde Ucuz Ürün Teklif Ediyor. Aynı Ürünü Sunmuyor
Karaca Züccaciye Değişimde Ucuz Ürün Teklif Ediyor. Aynı Ürünü Sunmuyor

24 Temmuz 2024 17:04
Blue Diamond Karaca Mağazası Garanti Yalanı
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 13:04
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Karaca Bio Diamond Antibakteriyel Tencere Seti Kaplaması Soyuluyor

07 Eylül 2023 18:09
Karaca Züccaciye Kategorileri