Hamza sonucu yetersiz buldu

Karaca Züccaciye Hamur Makinesi Elektrik Çarpması Ve Değişim Talebimiz

28 Şubat 2024 21:52

Karaca markasının İstanbul Çağlayan şubesinden 31 Aralık 2023 tarihinde aldığım hamur makinesi (Multichef Artisan Dijital Ekran 7 Litre Döküm Stand Mikser Siyan 1800W) kullanma esnasında elektrik çarptığını fark ettik. Mağazaya bildirip kargo yoluyla teknik servise gönderdik. Yapılan kontrol sonucunda düzeldiği müşteri hizmetlerine bildirilmiş ve bize de durumdan haberdar edildiği söylenmiş; ancak kesinlikle ne bir haber ne de bizden bir onay alınmıştı. Akabinde ürün kargoyla geri gönderildi. Bize ulaştığında hamur makinesini kontrol ettiğimizde aynı şekilde elektrik çarpması devam etmekteydi. Hiçbir şekilde tamir edilmemiş ve bize bilgi verilmemişti. Müşteri hizmetlerini arayıp tekrar kargo yoluyla gönderdik ve kendilerine bu ürünün değişmesini, kusurlu olduğunu izah ettik. Müşteri hizmetleri beni arayıp ürün iadesini gerçekleştirebileceklerini ancak değişimini yapamayacaklarını söylediler ve ürünün aynısının kalmadığını belirttiler. Ancak bu ürünün aynısı aldığım şubede mevcut. Durum böyleyken ürünün iadesini, fiyatı yükseldiği için teklif ettiler. Kendilerine fiyat düşseydi acaba ürünü iade etmek yerine değişimi teklif eder miydiniz diye sorduğumda, müşteri hizmetleri bir cevap veremedi. Durum böyleyken bir an önce bu durumun çözüme kavuşmasını, bir tüketici olarak hakkım olanı istiyorum. Görsellerde belgeler ve video mevcut.

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
31 Temmuz 2024 17:15
Asuman sonuçtan hiç memnun değil

Asuman
06 Mayıs 2024 16:48
Karaca Züccaciye Karaca Markası Mağazası Tarafından Mağduriyet Yaşıyorum
Karaca Züccaciye Karaca Markası Mağazası Tarafından Mağduriyet Yaşıyorum
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Turgut
26 Nisan 2024 14:08
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
09 Haziran 2024 22:08