Karaca Robotea Connect Pro Wi-Fi Bağlantı Sorunu

07 Mayıs 2023 22:05

Dün Karaca Robotea Connect otomatik çay makinesi aldım. Sırf Wi-Fi özelliği var diye aldım fakat her şeyi denememize ve iyi bir internet bağlantımız olmasına rağmen makine Wi-Fi bağlantısı gerçekleşmiyor. Sorun nasıl giderilecek hiçbir bilgi yok. Yeni bir ürünü böyle sorunlu uygulamayla satmak çok saçma. Bir an önce uygulama sorununu çözün ya da satmayın.

Ufuk
Ufuk

Sorun çok basit aslında. Modeminizden kaynaklanıyor. Modem kurulumunuzu tekrar yapın ve kablosuz ayarlarından bant genişliğini 5ghz den 2.4 ghz ye alın. Çay robotu 5 ghz yi desteklemediği için telefondaki uygulamayla bağlantı kuramıyor. Telefonunuzdan 2.4 ghz den Wi-Fi ile telefonunuza bağlanın. Ve tekrardan çay robotunuzla buluetoot üzerinden bağlantınızı kurarak işlemi tekrarlayın Wi-Fi şifrenizi girin. İşte bu kadar. Sorunu ben böyle çözdüm 1 hafta uğraştım. Şimdi Wi-Fi üzerinden çay demleyebiliyorum.

Nafiz sonuçtan hiç memnun değil

Defalarca Servise Giden Çay Makinem Her Seferinde Daha Kötü Durumda Geri Geliyor

18 Ekim 2025 15:56
defalarca-servise-giden-cay-makinem-her-seferinde-daha-kotu-durumda-geri-geliyor-5.jpg
defalarca-servise-giden-cay-makinem-her-seferinde-daha-kotu-durumda-geri-geliyor-4.jpg

04 Kasım 2025 18:50
Sıfır Alınan Çay Makinesi Sürekli Arızalı Ve Servis Süreci Mağduriyet Yaşatıyor
sifir-alinan-cay-makinesi-surekli-arizali-ve-servis-sureci-magduriyet-yasatiyor-1.jpg
Tüm Çaysever Robotea Pro Connect 4 in 1 Şikayetlerini Gör

Karaca Züccaciye Kategorileri