Mine sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 17:16

Karaca firmasından Retro marka kettle satın aldım. Hemen kullanmadım çünkü yurt dışındaydım. Ekim ayının başında geldim ve ürünü açtım. İki gün kullandım, bir sorun olmadı. Ancak 14 Ekim'de kettle evin tüm sigortalarını attırdı. Bu arada buzdolabım da sigorta atma sonucunda çalışmadı. Sitede oturuyorum, bir eleman çağırdım ve kettleden kaynaklı olduğunu, kettle'ı çalıştırmamam gerektiğini söyledi. Dolap için yetkili servis çağırdım, kartının yandığını ve kartın temin edilemediğini söylediler. Çöpe atın dediler. Bunun üzerine Karaca ile iletişime geçtim. Büyük bir firma olduklarını, zararımın karşılanması konusunda yardımcı olacaklarını söylediler. Kettle'ı aldırdılar, şaka gibi tamir edip tekrar gönderdiler. Arızası sigorta attıran bir parçanın değişimi. Ben bunu kabul etmeyeceğimi söyledim, çünkü başka eşyalarıma da zarar verebilir. Ama tekrar kettle arızası yok diye geri gönderdiler. Dalga geçer gibi her gün başka bir kişiye açıklama yapmaktan sıkıldım. Nasıl bir firma ki sattığı ürünün arkasında duramıyor? Durmadığı gibi gerçek olmayan süslü kelimelerle 'zararınız karşılanacaktır' kelimeleri ile tam 1 aydır oyalandım. Bir daha Karaca ürünü asla evime sokmayacağım. 100000'lik Siemens gardırop tipi buzdolabım çöp oldu. Gerçekten yazıklar olsun.

14 Kasım 2024 21:06
Karaca Kettle İle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

Bugün ben tekrar arandım kettle sigorta attırmayacağını evin sigortalarının bozuk olduğunu söylediler Ben de büyük bir sitede oturduğumu olsa diğer sakinlerde ve diğer eşyalarımda da bir sorun oluşacağını ilettim 300 konutluk bir site burası ve teknik ofisi mevcut anında zaten onları çağırdım ve kettle kaynaklı olduğunu söylediler zaten ilk servise gittiğinde kettle arızası zaten sigorta panel kart arızası olarak geçiyordu gerçekten bu firmaya bunu yakıştıramadım ürünlerinin arkasında duramayacak kadar güçsüz bir firma sadece ürünü satana kadarmış aşağıya çöp olan buzdolabının görselini ve diğer belgeleri sunuyorum

14 Kasım 2024 21:10
Karaca Kettle İle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

Belgeler aşağıdadır çöp olan buzolabım Karaca kettle yüzünden

24 Kasım 2024 00:12

Hiçbir şekilde dönüş yapmıyorlar ürünlerinin arkasında durmuyorlar

Özge sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 18:24
Karaca'dan Alınan Retro Kettle Ürünlerinde İade Ve Kalite Sorunları
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 21:25
Karaca Tost Makinesi Ve İlgisiz Servis Deneyimi
Karaca Tost Makinesi Ve İlgisiz Servis Deneyimi

Karaca Retro Su Isıtıcı Sigorta Attırıyor, Kullanamıyorum

01 Eylül 2025 17:11

Karaca'dan Satış Sonrası Destek Almak İmkansız!

29 Nisan 2025 15:37
Karaca'dan Satış Sonrası Destek Almak İmkansız!
karacadan-satis-sonrasi-destek-almak-imkansiz-2.pdf
Suayip sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 14:36
Karaca Blender Arızası Ve Satış Sonrası Destek Problemi