Karaca Blender Bıçak Sorunu: Paslı Ve Küçük Bıçaklar

Karaca Blender Bıçak Sorunu: Paslı Ve Küçük Bıçaklar
14 Kasım 2024 18:03

Yaklaşık altı ay önce Karaca'nın Smooty Blender'ını aldım. Çocuklarım içinde kaçık unuttukları için blender'ın bıçakları bozuldu. Kuşadası'nda bulunan yetkili servise bir adet bıçak siparişinde bulundum. Bıçak geldi ancak gelen bıçakların hem boyutu orijinale göre daha küçüktü hem de bıçaklar paslı ve tam olarak bilenmemiş geldi. Servise durumu anlattığımda bıçakların boyutunun küçültüldüğü cevabını aldım ancak henüz makineme takmadığım bıçağın nasıl paslandığına ve neden bıçağın bilenmemiş bıçak olduğuna bir yanıt alamadım. Açıkçası oldukça üzgünüm çünkü paramın çöpe gittiğini düşünüyorum.

07 Eylül 2023 10:44
Meryem sonuçtan çok memnun

26 Mayıs 2025 10:00
"Meğer bu kadar kolay olacağını bilseydim aylar önce Şikayetvar a yazardım. İlan yayınlandıktan bir gün sonra iletişime geçildi. Sonrasında eksik parça cüzi bir miktara ücretsiz kargo ile gönderildi. Sonunda mutfak robotunu tam kullanabileceğim. Benimle iletişime geçen Hanımefendilere teşekkür ederim. Ama fiziksel satıcılara ve yetkili servislere teşekkür etmiyorum. İlgilenilip, süreç için ellerinden geleni yaptıkları için teşekkür ederim. Reklama gerçekten çok değer verdiğinizi bir kere daha anladım."
Blender Parçası Satın Almak Neden Bu Kadar Zor?
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Teknik Servis Sorunları Ve Ürün Değişim Talebi

17 Ekim 2024 20:31

27 Nisan 2025 13:37
Karaca Blender Garanti Ve İade Sürecinde Mağduriyet Yaşıyorum
Karaca Blender Garanti Ve İade Sürecinde Mağduriyet Yaşıyorum
karaca-blender-garanti-ve-iade-surecinde-magduriyet-yasiyorum-1.pdf
Selda sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 15:32

Karaca Züccaciye Kategorileri