Kasım sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Yemek Masası Pişmanlığı!

IKEA Yemek Masası Pişmanlığı!
Kasım
09 Eylül 2023 23:37

IKEA Kartal mağazasından oraya yakın oturan bir arkadaşım aracılığıyla yemek masası satın aldım. Kargo bedeli ödedim. Montajı Adana’da ikamet ettiğim için Adana mağazasından almam söylenmiş. Montajı da Adana mağazasından satın aldım. Kartal şubesi Adana’daki evime gönderimi gerçekleştirdi. Kapalı kutularda herhangi bir hasar yoktu. 7 Eylül sabahı montaj ekibi kuruluma geldiğinde yemek masasının üst panelini oluşturan 2 parçadan birinin normal diğerinin ise bombeli olduğunu ve tam oturmadığını gördüm. Ürün ayıplıydı. Bu yüzden değişim isteğimi montaj ekibine bildirdim. Ekipteki arkadaşlar ne yapacağız diye sormak için birini aradıklarında ilk şoku yaşadım. Yetkili telefonda kendileriyle ilgili bir durum olmadığını, kargodan olduğunu söyledi. Montajcı arkadaşlara. Montajcı arkadaşlar düzgün insanlardı, kargoyu bizden almışlar, paketlemede hasar yoktu. Bizce de üretim hatası dediler ve yetkiliyi o şekilde tutanak tutmaya ikna ettiler. Sonra IKEA müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Sonuç olarak bana iki opsiyon sunuldu. Ya çek alıp ürünün stoğunun bulunduğu Kartal mağazasından ürünü tekrar almam. Bunu yaparken yeniden kargo ücreti ödemem gerekiyormuş. Ya da montajı Adana’dan aldığım için ürün Adana mağazasının stoklarına girdiğinde bana kargo ücreti olmadan eve teslim edilip kurulacakmış. Doğal olarak 2. Opsiyonu seçmek zorunda kaldım. Çünkü bir kez daha 2 bin liraya yakın kargo ücretini ödemek istemiyorum. Olması gereken benim ürünü aldığım, kargo ücretini ödediğim Kartal mağazasının stoklarında bulunan ürünü bana hemen göndermesi. Ancak karşılaştığım durum, ürünün Adana mağazasının stoklarına düşmesini beklemek. Kıssadan hisse, İsveç’te okumuş, IKEA'nın kurumsal yapısını bilen ve yurt dışındaki bir çok IKEA mağazasından alışveriş yapmış benim gibi biri bile IKEA dan ve IKEA'dan alışveriş fikrinden soğuyabiliyormuş. Görevini layıkıyla yapan personeller dışında benim şu andaki durumuma katkı koyan herkese teşekkürü bir borç bilirim. Eylül’ün 4 ünde kızım okula başladı. Mutfakta ortalama bir yemek masamız vardı. IKEA'dan yeni yemek masası aldık, gelecek diye onu kızımıza çalışma masası yaptık. 6 yaşındaki çocuk, baba bunlar bize masa göndermeyecek galiba deyip neredeyse ödev yaptığı masayı bize geri verecek. IngvarKamprad'ın kemikleri sızlıyordur herhalde.

profile profile

Fatih
03 Mayıs 2025 01:24
IKEA Online Alışverişte Hasarlı Ve Eksik Ürünler, Yetersiz Bilgilendirme Ve Uzayan Süreç

Rıza
11 Aralık 2024 18:50
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sefa
08 Kasım 2023 14:15

Yalçın
14 Ağustos 2023 14:15
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
05 Nisan 2025 16:08