IKEA Genel Müdürlüğüne Ricamdır.

Emir
23 Kasım 2023 19:13

IKEA'dan tam bir hafta önce ürün aldım. Aldığım ürünü eve gelip açtığımda içinden montaj vidalarının çıkmadığını fark ettim ve müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. IKEA'nın kendisi çalışan profili olarak beni bugüne kadar oldukça memnun etti. Bu süreçte de gayet güzel iletişimle işlemlerimi gerçekleştirdim. Ancak bir haftadır bir arpa boyu yol alamadık. Ne arayan var ne soran, her gün aynı işlemi tekrarlayıp ilgili birimlere müşteri hizmetleri yetkilisi ile mail atıyoruz. Aldığım ürünler 1 haftadır yerde saçılmış şekilde duruyor. Sorun asla çözülmüyor, çözülmüyor, çözülmüyor. Üzülerek bu şikayeti yazmak durumunda kaldım, zira müşteri hizmetleri yetkilisine de söylediğim gibi; sizinle iletişime geçmek harici yapabileceğim bir şey yok. Umarım yazdığımı IKEA yönetim kadrosundan biri görür ve sorunumu çözerler. Buraya sorunun çözüldüğüne dair bildirimde bulunacağıma da eminim. Hatta bugün müşteri hizmetleri yetkilisine gerekli olan parçaların listesini vermelerini istedim. Dışarıdan kendim temin edecektim. O da yok. Lütfen biri sesimi duyup şu hengameden kurtulmama yardımcı olabilir mi?

Barı sonuçtan hiç memnun değil

Barı
11 Ocak 2025 21:38

Fatih
06 Temmuz 2025 11:15
Ikea Koltuk Montajında Eksik Delikler Ve Yetersiz Destek
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
25 Nisan 2025 15:46
Kusurlu Ürün İçin Yetersiz Destek Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
30 Mayıs 2025 10:37