Ebru sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 21:08

06.08.2023 Pazar günü Bayrampaşa Forum IKEA mağazasından songesand ve brimnes gardırop aldık. Dolabı kurmaya başladık. Songesand aynalı kapak kırık çıktı. Saatlerdir müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyoruz. Kimse açmıyor. Fotoğraf ekleyerek mail attım mailboxınuz dolu olduğu için maili alamadınız. Bu kapak taşınırken ya darbe almış ya da esnetilmiş. Sadece kırık olan parçanın yenisiyle değiştirilmesi gerekiyor. Mağdur olduk. Acil dönüşünüzü rica ediyoruz.

S** a** 532412**. İşlem no: 140951527 fiş no: 0140934493.

10 Ağustos 2023 21:24 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Sorularınız için IKEA Türkiye Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, IKEA Müşteri Hizmetleri

10 Ağustos 2023 21:48
IKEA Gardırop Aynalı Kapak Kırık Geldi

Çağrı Merkezi asla cevap vermiyor. Sadece IKEA evinizin her şeyi müziği çalıyor uzun uzun. Sabır zorlayan IKEA'dan soğutan bir durum. Mağaza açmıyor, mail gönderilemiyor. Şikayetvar sitesi üzerinden mi ulaşılabilecek sadece? Bir taraftan dolap kurmaya çalışıyoruz. Sinirlerimiz bozuldu songesand Aynalı kapağın değiştirilmesini istiyoruz en kısa zamanda.

11 Ağustos 2023 11:04
IKEA Gardırop Aynalı Kapak Kırık Geldi

Fatura ve fotoğrafları da ekledim

11 Ağustos 2023 14:06
IKEA Gardırop Aynalı Kapak Kırık Geldi

Bugün sonuç iletildi. Eksper kararıyla kırık olan kapak değiştirilecek. Fakat stokta ürün olmadığı için tahminen Eylülde stoklara geleceği için beklemek durumundayız. Kırık olan parçayı kırık camdan zarar görmemek için, müşteri hizmetlerinin uyarısı ile sardık streçledik, değişimi bekliyoruz. Teşekkür ederiz.

23 Ağustos 2023 09:10

Ürün stoklara girmiş. Sağlam kapağı bekliyoruz.

27 Ağustos 2023 19:37

Ürün stoklara geldi ama arayan olmadı. Ben aradım dediler ki sizin surumu başka bir birime yönlendirmişler. O zaman ne olacak SMS mi gelecek arayacaklar mı dedim. Evet dedi ama kaç gün oldu ne arayan var ne soran. Ne yapmamız lazım. Kapaksız duruyor dolap.

07 Eylül 2023 15:09

Stoğa ne zaman gelecek?. Geçen hafta stoğa girdi fakat bizim kapak neden gönderilmedi.

15 Kasım 2023 07:16

Kapak teslim edildi

Halil sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Olmayan Yedek Parça (%40-%60 Ürün Bedeli Talebi)

Halil
09 Eylül 2024 11:40