Doğtaş Mobilya Masa Sandalye Takımımızla İlgili Sorunun Derhal Çözülmesini İstiyoruz

02 Nisan 2024 13:21

Sayın Doğtaş Mobilya Müşteri Hizmetleri,
Ben Latife, Diyarbakır şubesinden bir masa sandalye takımı satın aldım. Ancak aldığım üründe yaşadığım sorunlar beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı ve çözüm talep etme gereği duydum. İlk olarak, ürünün ayaklarının hemen dağılması benim için büyük bir şaşkınlık oldu. Mobilya takımını eve getirdikten kısa bir süre sonra, sandalyelerin ve masanın ayakları zayıf bir malzeme kullanıldığına işaret eden ciddi hasarlar göstermeye başladı. Bu durum, ürünlerinizin kalitesiz olduğunu ve dayanıklı olmadığını düşündürmektedir. Şikayetimi mağazanıza ilettim ve beklediğimden farklı bir yanıt aldım. Müşteri hizmetleri temsilcisi, sorunumuza ciddiyetle yaklaşmadı ve hatta şikayetimize dalga geçer gibi yaklaştı. Talep etmememize rağmen, bir nevresim takımı gibi düşük değerde bir ürünle sorunumuzu gidermeye çalıştılar. Bu tavrınız, müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemi sorgulamama neden oldu. Şu anda, aldığımız masa ve sandalye takımının sorununun derhal çözülmesini talep ediyoruz. Ya ürünlerin tamir edilmesini ya da değiştirilmesini istiyoruz. Aksi takdirde, Tüketici Hakları'na başvuracağımızı ve gerekli yasal adımları atmaktan çekinmeyeceğimizi belirtmek isterim. Müşteri memnuniyeti odaklı bir çözüm bulunmasını ve en kısa sürede tarafıma geri dönülmesini rica ederim.
Saygılarımla,

02 Nisan 2024 13:30 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

02 Nisan 2024 17:38

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

İbrahim

19 Eylül 2023 21:16

Doğtaş Kusurlu Ürün Teslimi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Derya
01 Ocak 2024 23:37
Bihter sonuçtan hiç memnun değil

Bihter
28 Mayıs 16:46