Zeki sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart  insanları Yanlış Yönlendiriyor!

09 Şubat 2023 14:58

, D-Smart Türk Telekom'u kullanarak 24 ay taahhüt yaptırıyor.
D-Smart insanları yanlış yönlendiriyor!
D-Smart'tan arayarak Türk Telekom ile ortak kurulum olacağını ve ek ücret talep etmeyeceklerini söylediler ve ödediğim faturanın aynı kalarak aboneliğimin 24 ay uzatılması taahhüdüyle hem Türk Telekom internet hem de D-Smart kanallarını 110 TL ile sahip olabileceğimi ekstra bir fatura ve ücretin kesinlikle olmayacağını defalarca sorup teyit ettirmek suretiyle taahhüt yaptım.

Şimdi D-Smart'tan 125 TL bir fatura Türk Telekom'dan da ayrıca 110 TL bir fatura tarafıma çıkarılmış durumda. Türk Telekom'u aradığımda bizim d-smartla herhangi bir ortak kampanyamız yoktur, sizi D-Smart'tan arayarak sanki Türk Telekom'la ortak bir anlaşma varmış gibi gösterip, sizi yanıltarak sizi aldatarak böyle bir taahhüt yaptıklarını söylediler.

Ben şu anda D-Smart arayıp kimseyle görüşemiyorum. Görüştüğüm telefon kayıtlarında özellikle defalarca sorduğum halde ekstra bir ücret ödemeyeceğim 110 TL ile hem kanallar hem internetim devam edecek şeklinde taahhüt yaptık.
D-Smart tarafından yanıltılıp yalan yanlış bilgilerle abone yapılarak fatura çıkarılmıştır.
Aboneliğimi iptal edip, gereken yerlere aynı şekilde şikayetimi bildireceğim.

09 Şubat 2023 17:40 (Şikayetten 2 saat sonra)
Zeki
25 Şubat 2023 16:50

Hiçbir şey yaptığınız yok. Abonelik iptali yaptığınızı söylüyorsunuz. Cihazı getirmek için adres veriyorsunuz adreste kimse yok muhatap bulamıyoruz. Telefonlar ya bağlı değil ya kimse bakmıyor. Erzurum'da iki yer var 1'i Ebrar Bilgisayar:bizim iade alma yetkimiz yok diyor 1'i erasten iletişim:kapalı daima

Sebahat

Merhaba Zeki, beni de Superonline olarak aradılar. Evinize D Smart taktırmış mıydınız?

Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Kurulum Yapılmadan Fatura Kesilmesi Ve İptal Sorunu

Buğra