24 Temmuz 2024 17:51

İzmir Torbalı Yıldız Arçelik'ten klima aldık. Yetkili Servis kuruluma geldi 2 tane çocuk yollamışlar kurulum için. Gelen çocuklardan Ç**** isimli arkadaşın önderliğinde klimayı taktılar sonrasında dış motor devreye girmediği için fabrika çıkışlı hata diyerek klimamızı devreye almadılar. Arıza talebi açıp ertesi gün arıza ekipleri geldi. Takılan klimanın dış ünitesinin yerine tam oturmamasından dolayı motorun kendini korumaya aldığını tam çalışmadığını söyleyip dış üniteyi düzeltti abiler sağ olsunlar. Sonrasında klima soğuk üflemediği için tekrar arıza talebi açmak zorunda kaldık. Ekipler geldiklerinde ilk kurulumda klima borusunda kalan havayı boşaltmadıkları için klimanın soğuk hava üflemediğini kablolarının düzensiz bağlandığını söyleyip içerisindeki havayı ve gazı boşaltıp yeniden gaz basıldı. Akabinde klima duvara tam monte edilmediğini belirtip onu da yerine taktılar. Buradan yetkililere sesleniyorum parasını ödediğimiz bir şeyle resmen rezil olduk. Yetkili servislere çocukları değil adamakıllı bu işi bilen insanları koysunlar. Bizim klimamızı ve evimizin her yerini bilinçsizce delerek rezil ettiler resmen. Yetkili servislerinize deneyimli insanları yerleştirin çoluk çocuğu değil.

25 Temmuz 2024 16:54 (Şikayetten 23 saat sonra)

Levent
Levent

Merhaba sizinle aynı durumdayım klima soğutmuyor değişim yapıldı mı ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettiniz mi sonuç ne oldu iyi günler

Sıla
Sıla

Herhangi bir şey yapılmadı maalesef ki, klima tekrar yerine oturtulduktan sonra bu yıl kullanımımızda güzel soğutuyor

Volkan
11 Ağustos 2024 11:08

17 Temmuz 2023 22:36
Rüstem sonuçtan hiç memnun değil

Rüstem
16 Eylül 2024 16:27