Estella sonuçtan hiç memnun değil

Muğla Arçelik Servisi 2 Haftadır Gelmiyor

Muğla Arçelik Servisi 2 Haftadır Gelmiyor
08 Temmuz 2024 19:23

Arçelik servisten 24 Haziran tarihinde servis için online randevu talebi oluşturdum, bugün 8 Temmuz, halen gelmediler. Üstelik emin olmak içinde 26 haziranda müşteri hizmetlerini aradım. Ve 6 Temmuz WhatsApp hattınızdan tekrar aciliyeti belirttim yine arayan soran yok. Bir servisin gelmesi haftalarca sürmemeli. Buzdolabı buzmatik bölümü bozuldu, yazın ihtiyacımız olan şey 2 hafta geçti. Muğla Arçelik servisi halen randevu tarihi bile belirtmedi 15 gün geçtiği halde.

09 Temmuz 2024 15:59 (Şikayetten 20 saat sonra)
14 Temmuz 2024 09:45

Servisin gelmesine 3 hafta bekledikten sonra nihayet ayın 12 sinde servis geldi. Ama gelen kişi ürünü bilmiyordu! 15 dakika dolabın içindekileri dağıttı ve yapamadan bırakıp gitti. Güya örtesi gün, Cumartesi sabah (ayın 13ünde) bilen biri gelecekti, ama arayan soran yine olmadı. Bu arada beklemekten bıkıp sorunu kendim tamir ettim, yani 3 hafta boşuna bekledim. Ayrıca eve giren servis arkadaşlar teknik bilgi dışında kişisel hijyeniği de önem vermesi gerekir, gelen kişi 15 dakikada tüm evi ter kokuttu. Yani hem ürünü bilmiyordu hem çok kötü kokuyordu. 100% olumsuz bir durum oldu. Kendim tamir etmek zorunda kalmamda ayrı bir komiklik diyelim. Bu buzdolabı almam sebebi tamamen buzmatiğidi, yazın 45 derece sıcakta buz iyi oluyor diye, 3 hafta yazın en sıcak günlerde kullanamadık yetersiz servis yüzünden.

08 Ağustos 2023 18:13

Neyzar