Atilla sonuçtan çok memnun

Gürültülü Ve Sorunlu Buzdolabı Deneyimi

03 Kasım 2024 22:50
Atilla'nın Teşekkür Mesajı
“Üründeki sorunu kabul edip çözüm odaklı yaklaştığınız için teşekkür ederiz. Umarız yeni üründe herhangi bir problem yaşamayız.”

Arçelik 283816 el model buzdolabı teslim almış olduğumuz 28.09.2024 tarihinden bugüne bir haftadır gürültülü ve değişik sesler ile çalışıyor. Servis talebinde bulunduk elimizde videolar da mevcut gelen servis çalışanları o an dolaptan ses gelmediği için bir şey yapamayız dediler. 50 bin tl lik yapay zekalı diye satılan dolap için ses arada geliyorsa normaldir dedi gitti. (videoları izletmeme rağmen). Ama dolabın LED ışığı titreşimli çalıştığı için parça talebinde bulundu değiştirilecek. Dolabın bu ses sıkıntısından dolayı rahat bir şekilde kullanamıyoruz. Servisiniz 2 saatlik randevu aralığı ile çalışıyor o vakit gelip bekleyecek ve sorunu görecek. Dolap gün içinde en az 7 - 8 defa bu sesi yapıyor. Sorum şu yeni ve garantili bir ürünün bu sıkıntıları olacaksa niye o kadar para verip garantili ürün alıyoruz. Sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz.

04 Kasım 2024 22:27

Servis elemanının duymadığı sesi vakit buldukça kaydedip buraya ekleyeceğiz. Sorun hala devam ediyor.

10 Kasım 2024 16:20

Arçelik genel merkezinden müşteri temsilcileri konuyla ilgilendi ve ürünün değişimi onaylandı. Birkaç gün içerisinde yeni ürünün tarafımıza ulaşacağı bilgisi paylaşıldı. Ürünün kurulumu yapıldığında yeni bir problem olmayacağını ümit ediyorum. Ürünün elimize ulaşması halinde farklı bir sorunla karşılaşmazsak şikayetimiz çözülmüş olacak. Şimdilik teşekkürler.

10 Kasım 2024 16:22

Ayşegül
Ayşegül

Aynı sorun bende de var 7 ay oldu dolabı alalı ses çok fazla servis geldi ayaklarını sabitledi yine aynı ses çok fazla değişim talep ediyorum

Serkan
Serkan

Aynı problemler benim de 1 ay önce aldığım dolapta da var. Değişim olduktan sonra gelen yeni dolapta da aynı sıkıntılar devam ettimi. Bu modelin genelinde aynı sıkıntı olduğunu söylüyorlar.

Fatma
Fatma

Merhaba buzdolabınızın sesi tamamen geçti mi benim dolabımda da bu sesler var cevap verirseniz sevinirim.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 16:37
Jayden sonuçtan hiç memnun değil

Jayden
02 Eylül 2023 16:25
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Çok Sesli Çalışması

17 Nisan 2024 16:45