Gönen Arçelik Servisi Bizi Mağdur Etti

Gönen Arçelik Servisi Bizi Mağdur Etti
21 Haziran 2024 13:42

Balıkesir/ Gönen'deki Arçelik servisi ile ilgili sorun yaşadım. Arçelik marka TV mi çalışmıyor diye serviste müşteri temsilcisine bildirdim. Denizkent'te ki evimde ki TV için geldiler servise götürmemiz gerekiyor bunun için bizim aracımız müsait değil siz Gönen'e getirin bakarız dediler. Ben kendi aracım ile servise götürdüm oraya bıraktım. Bir veya iki gün sonra aradılar TV niz hazır gelin alın dediler. ( televizyonum garanti kapsamında) Ben de o gün şehir dışın da olduğum için arkadaşım T***** K****'e rica ettim servisten o aldı. Servis teslim ederken arkadaşım T*****'a bakın arızanız giderildi diye gösterip teslim etmemişler. Araca korunaklı bir şekilde koyup eve getirip fişe taktığımız da ekranın kırılmış olduğunu gördük. Ekranın kırık olduğu kapalı iken hiç görünmüyordu. Öyle olsa bile garanti kapsamında ki bu TV evden alınıp eve çalışır vaziyette teslim edilmeliydi. Şimdi bu konu da biz mağduruz servise durumu anlattığımız da hiçbir sorumluluk almıyorlar getirin ekranı 8.000 TL tutar karşılığı ekranı değiştirelim diyorlar.

21 Haziran 2024 16:07 (Şikayetten 2 saat sonra)

Şahin sonuçtan memnun

Şahin
23 Aralık 2024 01:52
"Uzun uğraşlar sonucu değişim olarak değerlendirildi ve yeni televizyonun gelmesini bekliyorum. 1 ayda olsa sonunda çözüme ulaşabildik. Teşekkürler"

Arçelik TV Ekran Sorunu Acil Çözülsün Lütfen

21 Mart 2024 06:42

29 Ağustos 2023 23:17
Leyla sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2024 13:52
"Arçelik müşteri hizmetlerinden seda hanıma çok teşekkür ederim her gün arayarak bilgilendirme yaptı ürünlerinin arkasında olduklarını üründenden çok müşteriye değer verdiklerini gösterdiler"
Televizyon Teknik Servis Sorunları ve Müşteri Memnuniyetsizliği

16 Ekim 2023 13:50