Hatice sonuçtan çok memnun

Arçelik Yetkili Servis Elemanlarının Satış Odaklı Yaklaşımı!

Hatice
29 Kasım 2024 16:24

Arçelik yetkili servis elemanları ürün kurmaya değil satmaya geliyor. Ürünümü kurarlarken ara kablo ile kullanamazsınız dedi personel. Eeee nasıl yani dediğimde akım korumalı priz kullanmanız gerekiyor dedi. Tamam var, ben de kullanacağım zaten, tüm beyaz eşyalarımda kullanıyorum zaten dedim. Ama biz kurarken kaydetmediğimiz için ilerde bir şey olursa Arçelik garantisine girmez, kabul etmez dedi. Ne alaka dedim, abla hani biz kaydediyoruz ya ilk baştan burada kayıt olmayınca kem küm geveledi bir şeyleri. Elimdeki prize baktı, hmmm bu da zaten bizim ama yeni üretim değil eski üretim dedi. Ben bunu kullanıyor olacağım, Arçelik neyi kabul etmeyecek deyince kıvırmaya başladı. Kullanırsın sorun olmaz, akımda sorun olursa bir priz yanar makineye bir şey olmaz, priz yanarsa Arçelik kabul etmez diyorum gibi bir şeyler. Neticede ben prizimi kullanacağım, arkadaş satmaya çalışıyor. Teklisi dışarıda 200-300 bandında, fiyatı sordum 695 liraymış, pes yani. İnsanları yanıltmaya çalışıyorsunuz, kınıyorum.

30 Kasım 2024 12:31 (Şikayetten 20 saat sonra)

Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
21 Kasım 2024 09:48
"İlgileri için teşekkürler"
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Firmasının Akım Korumalı Priz Dayatması

26 Aralık 2023 17:42
Ümeyir sonuçtan hiç memnun değil

Ümeyir
16 Ekim 2023 21:03
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
29 Ağustos 2024 16:00
Ali sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2023 21:08
"İlgi ve alakası için Arçelik firmasına teşekkür ederim. 24 yıl sonunda beni yanıltmadılar. Tekrar teşekkürler."
Arçelik Kategorileri