Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Yeni Makine Sürekli Arızalanıyor Ve Verim Vermiyor

06 Ağustos 2024 17:42

Makinem kendi kendine 2 saatlik programdan 3.30 saate çıkıyor, yumuşatıcı yi almıyor, son 1 dakikaya geliyor ve sıkma yapmıyor. Yepyeni makinem resmen hurda oldu. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Hakkımı da sonuna kadar arayacağım. Bu kaçıncı sayamadım artık. Makineden verim alamıyorum. Yetkili servis çağırdım bu sefer de su pompası arızalanmış yine tamir yapılacakmış. Genel merkeze kadar aradım ne dönüş yaptılar ne istediğim evrakları yolladılar. Makinemin daha garantisi devam ediyor, ve değişmeyen parçası kalmamış verim alamıyorum ve acilen aynisinin yenisiyle değişim istiyorum.

07 Ağustos 2024 15:22 (Şikayetten 21 saat sonra)

Bilgesultan
Bilgesultan

Sonuç nedir bilgi verebilir misiniz ben de Arçelik çamaşır makinesi almayı düşünüyordum

Aslı
Aslı

Merhaba şu anlık sonuç yok şikayet vara yazınca hemen dönüş yapılıyor bir kere arıyorlar süreci bizzat takip edeceğim dönüş yapacağım diye bir daha ne arayan var ne soran.

Emre sonuçtan çok memnun

17 Ocak 2025 18:16
"Beyaz eşya vs kısmet işi sorunlar her markada olabiliyor bana da denk geldi ürünün arkasında durarak yenisi ile değişimini çok kısa sürede sağlayan Arçelik ailesine teşekkür ediyorum."

Veysel
15 Ocak 2024 20:26
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Şükran
28 Ocak 2024 19:22