Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ürünlerinin 10 Yıl Sonra Bozulması ve Yüksek Tamir Ücretleri

23 Eylül 2024 11:53

Arçelik'ten ne alırsanız alın 10 yılını doldurduğu gibi bozuluyor. Arçelik'e çamaşır makinesi almaya gittik Arçelik makinem daha yeni on yılını doldurmuştu bozuldu dedim. Satıcı beyaz eşyaların ömrü 10 yıl zaten dedi. Şimdi de Arçelik buzdolabım bozuldu motoru çalışmıyormuş. 9500 TL istediler sadece motora. Onunda tam 10. Yılı adamlar kasıtlı olarak yapıyor ki sen 10 yılda bir gidip yenisini alasın. Sanırsın marketten yumurta alıyoruz. Benim için Arçelik bitmiştir artık. Türk markası diye özellikle tercih ediyordum ama bir daha Arçelik in kapısından bile geçmem.

23 Eylül 2024 15:32 (Şikayetten 3 saat sonra)
Zehra
25 Eylül 2024 08:07

Aradılar şikayet vara yazmışsınız dediler. Dinledi dinledi ne bir çözüm ne bir öneri sanırsın sohbete aramışlar

Zehra
30 Eylül 2024 16:10

Buzdolabının motorunun arızalandığını söylediler motoru değiştirdiler bu defa da dijital ekran çalışmıyor dolabın kapağı tümden değişecek dediler Arçelik'ten ürün almak bir pişmanlık Arçelik'e tamir yaptırmak ayrı bir pişmanlık. Zaten motor için yeterince para verdim bir de kapak değiştiremem. Çünkü kapaktan sonrada başka arızalar çıkabilir hala buzluk kar yapıyor. Artık gidip başka bir markadan yeni bir dolap alacağım. En büyük pişmanlığım motorunu değiştirmek oldu keşke bozulduğu anda gidip yeni bir dolap alsaymışım. Benim yaptığım hataya düşmeyin

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ürün ve Servis Hizmetleri Hayal Kırıklığı

22 Eylül 2024 02:17
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Beyaz Eşya Kabusu: Ses, Su Ve Soğutma Sorunları

03 Ocak 04:16
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Motor Garantisi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Önder
24 Ekim 2024 18:37
Arçelik Buzdolabı Motor Garantisi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Beyaz Eşyalarla Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

İlhan