Önder sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Motor Garantisi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Arçelik Buzdolabı Motor Garantisi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
24 Ekim 2024 18:37

2016 senesinde Arçelik marka Buzdolabımın motoru bozuldu. Yapışamayacağı söylendi. Yari ücret fiyatı karşılığında yeni dolapla değişim yapacağını söylediler. Bende yine motor bozulursa diye sordum. 10 yıl motor garantisi olduğunu söylediler. 8 sene sonra sıfır yine aldığım dolap tekrar bozuldu. Sizin buzdolabınız 10 yıllık motor kapsamı garantisinde değil dediler. Müşteri temsilcisi beni aradı sıfır motor takarsanız 10 yıl garantili olur dediler. Bende sıfır aldığım 10 yıl garantisi olduğu söylenen dolapta neden garantinin olmadığını sorduğumda olmayacağı söylendi. 8 sene sonra ürünleri bozuluyor yardımcı olmuyorlar. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Bende benim buzdolabı almak isteyen insanları uyarmak için Arçelik buzdolabı almamanız için uyarmak istedim. Ben kandırılmış oldum. Siz kandırılmayın.

25 Ekim 2024 11:09 (Şikayetten 16 saat sonra)
27 Ekim 2024 13:22

Hiçbir şekilde çözüm yapmamışlardır. Arçelik büyük bir şirket olmasına rağmen böyle2 -3 bin tl motor için muhatap olmak bile müşteri olarak benim bile zoruma gidiyor

30 Ekim 2024 11:46

Her seferinde arayıp efendim haklısınız ama yapamıyoruz diyorlar. Kaç gün oldu müşteri temsilcisinin haksız olduğunu ihtar verdikleri benim haklı olduğumu söylemelerine rağmen hiçbir şey yapmıyorlar

02 Aralık 2024 10:36

Kimse gerçekten mağduriyetimi yapmadı. Şikayet için aramadılar serviste 8 bin tl çekti. Bende gidip dışarıdan özel bir tamirciye 1 yıl garantili motor taktırdım 3000 e. Sakın servis fiyatı da pahalı olan bu markayı almayın. Arkasında durmuyor bile şirket.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
11 Temmuz 2023 02:00
Umut sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 14:57

Metehan
18 Eylül 2023 21:20
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
31 Temmuz 2024 01:07
Cetin sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 17:40

Arçelik Kategorileri