Cem sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 13:50

Merhabalar, yaklaşık 4 sene önce almış olduğum Arçelik A49L 8900 5A model LCD TV'nin ekranı kullanmaya başladıktan dört, beş ay gibi kısa bir sürede tamamen maviye döndü. Konuyu biraz araştırdığımda ekranın mavileşmesi sorununun bu modelde kronik bir arıza ve genel bir şikayet olduğunu, bize zaten arızalı televizyon verildiğini anladım. Değişimini çok acil talep ediyorum. Aynı sorunu buzdolabımda da yaşadım; 4 sene önce ilk aldığım ay arıza verdi ve değiştirildi, şimdi yine arıza verdi ve garanti bittiği için 15.000₺ talep ediliyor. Değişim için sorun kullanıcı hatası olmamasına rağmen yine kronik sorunlu modele denk geldim ve yine mağduriyet yaşıyorum. Uzun lafın kısası, Arçelik kesinlikle eski kalitesinde değil. Arçelik almadan evvel iki kez düşünmenizi rica ediyorum.

03 Kasım 2024 15:56 (Şikayetten 2 saat sonra)
Cem
Cem
05 Kasım 2024 20:02

Bugün servisten ekip geldi, Yaptıkları açıklama Türkiye Avrupa'nın en kötü voltajlı elektriğini kullanıyor bu nedenle bu arıza oldu dediler. Şaka gibi Arçelik hangi ülkede hangi ülke için üretim yapıyor? Dalga geçmeye başladılar artık! Bu açıklama saçmalık başka bir şey değil. 4.000₺ da LED değişim ücreti verdiler 1 yıl garantisi var 1. Yılı geçince Hoop aynı işlem! Ne alır ne aldırtırım. Arçelik - pişmanlıktır! Beyaz eşya şans işi vs değil. Kalite işi maalesef o kalite artık Arçelik'te yok!

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
07 Ağustos 2024 10:04
Arçelik LCD TV'nin Kronik Mavi Ekran Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis
Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Alihan
05 Ekim 2023 21:47
Arçelik 49L 8900 5A LED-Mavi Ekran Problemi!

02 Ekim 2023 09:13
Onur sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 15:45

23 Ocak 2024 19:02