Engin sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Üründe Deforme Olması!

23 Kasım 2023 18:09

28 Kasım 2023 15:40

Arçelik yetkili servisin gelerek fırını alıp inceleme altına götürdükten sonra tekrardan beni arayarak ürünü kullanıcı hatası olduğunu söylediler ürün kendiliğinden boya atarak bu hale geldi paslanma ve boya kalkması gibi sorunlar var bunun sebebi ise fırında bulunan buharlaşma özelliğinden kaynaklanan buharlaştıktan sonra fırının içine gelen suyun leke yaparak Zaman ile ürüne zarar verdiğini söylediler ve bunu kullanıcı hatası olduğunu söylüyorlar bana ürünün kendi özelliğinin kullanıcı hatası olmasının nasıl bir mantığı vardır anlamış değilim

23 Kasım 2023 00:22

Ürünün sorunu video da detaylı olarak iza ettim, paslanan bir ürün Haziran 2023 te aldım 3 yıl garantisi olan bir ürün ben bunu kendim yapmadım belli ki üründe bir hata sorun var değişimi yapalım

24 Kasım 2023 12:22 (Şikayetten 18 saat sonra)
24 Kasım 2023 12:27

Ben yeni aldığım ürünün 3 yıl garanti dikkate alarak yenisi ile değiştirilmesini rica ediyorum, üründe herhangi bir çizik yok kullanıcı hatası yok tekrar söylüyorum video da detaylı olarak iza ettim tamamen ürün hatası bunu tek bir resim çekerek yorumlamanız doğru değil, resim ile elektronik ürüne karar verilemez götürüp inceleme altına alınması gerekiyor neden bu konuda yardımcı olmak yerine direniyorsunuz, ürün 5 aylık daha lütfen bu sorunu çözelim

27 Kasım 2023 19:56

Ürünün sonuçlanmasını bekliyorum ve dönüş bekliyorum sizlerden size verdiğimiz ilginin yarısını vermeniz yeterli

Arçelik Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru