Kumru sonuçtan çok memnun

Arçelik TV Uygulama Mağazası Açılmıyor

08 Ocak 2024 19:04
Kumru'nun Teşekkür Mesajı
“Tarafıma ulaşılıp yeni bir servis yönlendirmesi yapıldı ve mevcut sorun çözüldü. İlginiz için teşekkür ediyorum.”

Arçelik A55 a 965 b model televizyonumuzu 2 senedir kullanıyoruz. Gayet memnunduk falan birden uygulama mağazası açılmamaya başladı. Bunu sağlayan tuşa bastığımızda sadece ayarlar menüsü çıkıyor. Yine kumandadaki kısayol uygulama tuşlarından sadece Netflix'i açabiliyoruz. Youtube.com, TV+, beIN Connect tuşlarına bastığımızda algılanmasına rağmen uygulamaları açmıyor. Bunun üzerine garantisi dolmadan servise göndermek istedik. Şikayetlerimizi aynen anlattık, TV servise gitti. Uzun bir işlem sonrasında geri getirildiğinde aynı hata ile karşı karşıya bulduk kendimizi. Çalıştığımız için getirdikleri gün eşimle ilgilenemedik. Kayınvalidem de bilmediğinden o şekilde kabul etmiş. Dolayısıyla biz aynı sorunla hala uğraşıyoruz. Uygulama mağazasına giremiyoruz. Bir çözüm sunarsanız çok sevinirim.

09 Ocak 2024 17:04 (Şikayetten 22 saat sonra)
Kumru
24 Şubat 2024 17:24

Kemal sonuçtan memnun

25 Ocak 2024 00:20
"Kumanda bilgisi için teşekkürler"
Melih sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 12:36
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Arçelik Uygulama Mağazası Açılmıyor

Tuğçe
13 Ocak 2024 21:19

Arçelik A55 C 885 A 551 Uyku Modundan Uyanamama Sorunu!

Ataberk
13 Temmuz 2024 02:27