Alican sonuçtan çok memnun

Arçelik Tekrar Arızalanan Ocak
18 Nisan 2023 14:23
Alican'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Aldığım ocağın kusurlu ürün gelmesi ve daha yeni almışken değişimini talep ettiğimde şubenin bunu gerçekleştirmemesi, defalarca müşteri hizmetlerine şikayette bulunmam talepte bulundum sonuçlanmıyor. Ocağı aldım ve bir süre sonra kurulumunu gerçekleştirdik. Kurulum için geldiklerinde sadece yerleşimi yapıldı çünkü yeni taşınacağım için gaz ve ocak yanında priz yoktu, test edilmedi. Edilmiş gibi gidildi. Arızayı o zaman göremedik. Daha sonra eve yerleştikten sonra ocağı kullanmaya başladığımızda ocağın sağ alt çakmak gözü çakmıyor ve ocak kendi kendini kapatıyordu, alınan tarihe yakın bunu direkt video kayıt altınada aldım. Ocak için servis çağırdığımda çakmak aparatı bozuk değişecek dendi, gaz kesme olayı içinde bakacağız denildi, tamam dedim aradan zaman geçti. Parça değişimi için gelindi ve o parça değil başka parça bozukmuş, gaz kesme sorununu hallettik diğer parçayı sipariş edeceğiz, dediler gelecek 4 gün ocağınızı alacağız dediler. Gaz kesme sorunu devam ettiğini gördüm. O zaman müşteri hizmetlerini arayıp tamir istemediğimi ve bu kusurlu ürünün değişmesini talep ettim. Sonrasında şube beni normal numaradan arayıp değişim yapılmayacağını ocağı alalı ne kadar olmuş, bunun kararını ben veriyorum istediğin yere gidebilirsin gibi konuşmalar yaptı. Bununla alakalı müşteri hizmetlerini arayıp şikayetçi oldum ve irtibat kurulması için kurumsal kimlik numarasından bilgi almak istediğimi dile getirdim ve ocağın değişimi istiyorum diye tekrar şikayette bulundum. Ocak tekrar arızalandı, Arçelik'ten seda hanım ile iletişime geçtim. Tekrarlanan yeni arıza kayıtlarının videolarını yüklüyor, olacağım.

18 Nisan 2023 16:21 (Şikayetten 1 saat sonra)
01 Aralık 2023 16:37

Teşekkürler

Sakine sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Gaz Kaçağı Nedeniyle Tekrarlayan Ocak Arızası Can Güvenliğimizi Tehdit Ediyor

Sakine
04 Aralık 2025 21:29
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2025 13:03

17 Eylül 2025 18:58