Sema sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Süper Dry 61113 I Wf Model Bulaşık Makinesi Hakkında

06 Temmuz 2024 09:15

Merhaba
Arçelik'ten 2022 yılında bir bulaşık makinesi aldım. 61113 ı wf model. Çalıştırdığımda yıkama esnasında çok gürültü yapıyordu. Sanki içine bir davulcu oturtmuş gibi tok tok tok diye gürültülü yıkıyordu. Servisi aradım. Böyle bir arızaya inanmadılar gelip bakıp videoları da izlettikten sonra değişime gitti. Yerine yenisi geldi. Yenisi de aynı şekilde çalışıyor. İçinde bir bulaşık yokken bile makine tok tok tok ses çıkarıyor. Servisi aradım ancak bu makine modeli böyle çalışıyormuş. Salonda otururken mutfakta çalışan bulaşık makinesinin gürültüsünü TV açıkken dahi duyuyor ve rahatsız oluyorsunuz. Apartmanda alt ve üst komşum dahi gürültü yüzünden rahatsız oldular ve makineyi bu yüzden sadece gündüz çalıştırabiliyorum. Komşularım rahatsız olmasın diye.
En sonunda dünden itibaren makinem çalışmıyor. Digital ekran da arıza sinyali de yok. Programlıyorum ama çalışmıyor.
Garanti süresi içinde yaşadıklarıma bakın. Bu modelde bir sorun var. Aldığıma çok pişmanım.

07 Ağustos 2024 13:40

Arçelik paramı geri istiyorum. Ben 06.07.2024 tarihinden bugüne kadar bulaşığımı elimde yıkıyorum. Ellerim mahvoldu. Paramı iade et. Üretim hatası olan makinenin parasını hemen bana iade et yeter artık. Dalga geçme hatalı ürettiğin makinenin parasını iade et

07 Ağustos 2024 13:31

Arçelik'ten bir bulaşık makinesi aldım ve şimdi çok pişmanım. Üstelik Bosch firmasının bulaşık makinesinin fiyatı 8000 TL iken 13000 küsur para verdim. Makineyi getirip kurdular. Sessiz çalışıyordu. Ancak makine birden sanki içinde bir davulcu oturmuş gibi yüksek gürültü ile bulaşık yıkamaya başladı. Teknik servis bunun normal olduğunu söyledi. Ancak apartmanda alt ve üst kat komşularım gürültüye geldiler. Bu normal değil dediler. Bu sefer video çekip teknik servise gösterdim. Makine boş ve çalışırken gürültü çıkarıyor. Makinemi değiştirdiler yenisi geldi. Yeni makinede aynı şekilde çalışıyor. Farklı tarihli Bende video görüntüleri var. Teknik servis elemanı yapacak bir şey olmadığını söylediği için 2022 den bu yana 1,5 senedir gürültülü bulaşık yıkayan içine davulcu oturmuş davul çalan tok tok tok ses çıkaran makine ile yaşıyorduk. Ve makine arızalandı program başlamıyor. Umudum olmamasına rağmen 06.07.2024 günü arıza kaydı oluşturdum. Hızlı bir teknik servisleri var. 10.07.2024 günü geldiler. Arıza kaydımdan 4 gün sonra geldiler. Pompa arızası deyip Pompa siparişi vereceklerini söyleyip gittiler. 15.07.2024 günü pompa gelmiş değiştirmek için bir teknik eleman geldi. Pompayı değiştirdi. Ancak makine çalışmadı. Teknik eleman makineyi atölyeye alacağız ama ben tek geldim dedi. 16.07.2024 de yani ertesi gün alırız dedi ve gitti. Ancak gelen giden olmadı. Aradım arıza kaydıma ulaşamadılar. Makineyi almadılar. 23.07.2024 de makineyi almaya geldiler. Lütfettiler. Ancak o günden sonra makineme habire parça siparişi verdiklerine dair mesajlar almaya başladım. 27.07.2024 tarihinde makinemle geleceklerine dair mesaj attılar gelen ya da arayan olmadı. Sonra makinemin arızasını yapamamışlar 06.08.2024 de makinem sabah gelecekmiş mesaj attılar. Sonra akşam teslim diye mesaj attılar gelen ya da arayan olmadı. Bugün de teknik servis bana ulaşamamış makinamı yarın yani perşembe getireceklermiş onun için arandım. Sonra cumartesi makinanız gelecek diye arandım. Şimdi de bana mesaj atıyorlar makinem cuma gelecekmiş. Dalga mı geçiyorsun Arçelik. Arçelik yetkilisi hangi çağda yaşıyoruz telefonum dijital ve dün için arama kaydı ya da mesaj görünmüyor. Bulaşık makinemi ne yaptınız? Satarken 3 yıl garantili satıyorsunuz ancak hizmete gelince hizmette garantiniz yok. Tek çarem Tüketici Mahkemesi kaldı. Kimseye önermiyorum. Makineyi satın aldıktan sonra yalnızsınız

06 Temmuz 2024 16:04 (Şikayetten 6 saat sonra)
17 Temmuz 2024 18:22

Sayın Arçelik yetkilisi evime yönlendirdiğiniz servis elemanı; bulaşık makinemde pompa arızası olduğunu ve pompa sipariş edeceğini söyleyip gitti. Pompa gelmiş. Mesajla bilgilendirildim. 15.07.2024 tarihinde servis elemanı yeni pompayı bulaşık makineme evde taktı. Makine gene çalışmadı. Bu sefer servis elemanı yalnız geldiği için makinemi 17.07.2024 tarihinde atölyeye alacaklarını ve arızanın kaynağını bulup Cumartesi 20.07.2024 tarihinde getireceğini söyledi. Arızanın garanti kapsamında olduğunu da söylediler. Ancak makinemi almaya gelen olmadı. Çağrı merkezinizde bu durumla ilgili randevu oluşturmamışsınız dedi. Yeni randevuyu da en erken cuma günü 19.07.2024 de oluşturabileceğini söyledi. 10 gündür bulaşığımı elimde yıkıyorum. Departmanlarınız arasındaki kopukluk faturası bana çıkıyor. Servis elemanı pazartesi gelip kaydı nasıl kapatır. Ve nasıl çarşamba gününe kayıt açmaz. Bu sizin sorununuz. Makinem çalışmıyor. Garanti kapsamında ve sorunu çözmenizi bekliyorum. Bugün teknik servis gelecek diye tüm işlerimi iptal ettim.

02 Ağustos 2024 17:07

Arçelik bulaşık makinemi aldı. 3 gün önce teslim edeceklerine dair mesaj attılar. Evde tüm gün gelecekler diye bekledik, akşam telefon ile arayıp yeniden parça sipariş edeceklerini başka bir arıza geliştiğini söylediler. Telefonuma parça siparişi verildi diye habire mesaj geliyor. Makineyi yeniden mi üretiyorsunuz. Ben 06.07. 2024 tarihinden bu yana elde bulaşık yıkıyorum. Yeter artık. Yerli üretim bir makinenin arızasını yapamıyorsan bu makinede üretim hatası yaptığınızı kabul edin. Yeter bana çözüm üretin mesaj atmayın telefonda detaylı bilgi de vermiyorsunuz bu ne vurdum duymazlıktır.

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
31 Ağustos 2024 19:15
Bulaşık Makinesi Sorunları ve Servis Yetersizliği
Emel sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 12:46
Arçelik Üst Segment Bulaşık Makinemin 9 Ayda Ana Kartı Yandı
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Bulaşık Makinesi Sürekli Arızalandı Ve Erken Ömrünü Tamamladı

Aydın
28 Mayıs 2025 16:46

Arçelik Bulaşık Makinesinde Geçmeyen Lekeler Çizilme Ve Gürültülü Çalışma Sorunu

Melike
15 Ekim 2025 13:11
arcelik-bulasik-makinesinde-gecmeyen-lekeler-cizilme-ve-gurultulu-calisma-sorunu-4.jpg

Arçelik Kategorileri