M. Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Suf 5000 Fırın Alt Bölüm Isıtmıyor

06 Mayıs 2024 12:15

Arçelik mini fırın suf 5000 modelini 2023 ağustos ayında aldık. Mart 2024 de ik arızasını verdi. Alt rezistans arızalandı düşük ısıda devam edip hiçbir böreği keki pişirmemeye başladı. Yetkili servis ısı kontrolü ölçümü yapıp alt rezistansın yüksek ısıya ulaşmadığını belgeledi ve termostat değişti mayıs ayında aynı arızayı yine yapmaya başladı yine servis geldi ve eliyle alt rezistansa dokunup bu ısınıyor biz size pişirme ekibini göndereceğiz dedi ve onları bekliyoruz. Fırının bu serisinde bir sıkıntı var ve kabul etmiyorlar. Pişirme ekibi gelecek siz hamur açın bekleyin demek 30 yıllık ev hanımına bir hakarettir. Biz fırın nasıl kullanılır çök iyi biliyoruz

25 Mayıs 2024 14:47

Arçelik suf 5000 MEB mini fırın ile ilgili ilk şikayetimize konu olan görselden birini attım. Fırın üst rezistans hızlı ve alt rezistans geç ısıtıyor diye termostat değişimi yapılmıştı. Gelinen noktada 25 Mayıs 2024 cumartesi saat 14 te servis tekrar geldi. Fırın içine ısı ölçer kondu, ve 260 dereceyi bulan sıcaklıkta bile termostatın devreden çıkmadığı ve her hamur ve yemek işinin üstünü çabuk kızartıp altının hamur kalmasının olabileceğinin net görüldüğünü ve sorun tespit ettiklerini söyleyip gitti servis. Değişim isteğimizi servise ve bölge müdürlüğüne ileteceklerini söylediler bunun Müşteri memnuniyeti odaklı bir çözüm olduğunu ve kararın Arçelik te olduğunu söylediler. Sayın Arçelik yetkilisi biz Yeni bir fırın ile değişim istediğimizi size arz ediyoruz ve Arçelik ten haber bekliyoruz. Lütfen değişim için onay veriniz.

Ek
06 Mayıs 2024 16:00 (Şikayetten 3 saat sonra)
08 Mayıs 2024 16:45

Arçelik markası milyar dolarlık cirosu ile güçlü bir Türk markası. Benim fırın ile ilgili beklentim değişimin aynı seri ile değil üst model ile yapılmasıdir. 11 Mayıs'ta servisi bekliyoruz. Bize verdikleri tarih bu. Teşekkür ederim

Umut sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 19:52
Arçelik Eksik Parça Temin Edilmemesi
Arçelik Eksik Parça Temin Edilmemesi

02 Ocak 2024 16:31
Arçelik Suf 5000 Mini Fırın Vuruk
Arçelik Suf 5000 Mini Fırın Vuruk
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 12:54
Arçelik Mini Fırın Aldım Çalışmıyor Ve Yetkili Servisten Sorun Yaşadım!
Arçelik Mini Fırın Aldım Çalışmıyor Ve Yetkili Servisten Sorun Yaşadım!
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
08 Ağustos 2025 19:47
"Ürün iki kez tekrar tekrar yenisi getirilip, son olarak iade alındı ve geri ödeme yapıldı. Teşekkürler."

Arçelik Mini Fırın'ın Güvenlik Sorunu Ve Olası Tehlikeler

30 Aralık 2024 17:38