Yasa sonuçtan çok memnun

Arçelik Şofbenden Gelen Pis Koku

20 Mayıs 2023 17:44
Yasa'nın Teşekkür Mesajı
“İlgili şikayetimle ilgilenen Arçelik 'e ve emeği geçenlere teşekkürler ederim. Ürün değişimi yapılmadı ama yeni bir rezistans takıldı. Umarım bu da bozulmaz”

Muğla/Datça/palamutbükü'nde yaşıyorum. 15 sene DemirDöküm şofben kullandım sorunsuz, 15 senenin sonunda rezistans arızası sebebiyle şofbeni yenileyip Arçelik şofben aldım. Daha 1 sene dolmadan sıcak sudan aşırı ağır bir koku gelmeye başladı, aldığım yere bildirdim onlar teknik servise yönlendirdiler. Şofbeni evden alıp 3 gün sonra temizleyip getirdik dediler. Şofbenin içi pas ve tortu sebebiyle kirlenmiş ve kokuyu onlar yapıyormuş. Yaklaşık 2 ay sorunsuz olarak ( kokusuz) kullandım. Şu an tekrar aynı koku gelmeye başladı, kesinlikle sıcak su kullanamaz durumdayım. 15 senelik DemirDöküm şofbenimde aynı evde hiç sorun yaşamamıştım. Konu ile ilgili sizden bir açıklama bekliyorum. Bunca yıldır birçok ürününden memnun kaldığım Arçelik niye böyle bir sorun çıkarıyor. Bana lütfen ürün değişimi konusunda, ve kazan için neden paslanıyor konusunda yardımcı olunuz

Yasa
Yasa
01 Haziran 2023 21:51

Elektrikli Şofbenin Kısa Sürede Arızalanması

20 Kasım 2024 11:32
Elektrikli Şofbenin Kısa Sürede Arızalanması
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2025 14:06

22 Temmuz 2024 12:10