Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisinde Çay Makinesi Kabusu: Sürekli Yanlış Bilgilendirme Ve Çözüm Eksikliği

19 Aralık 2024 21:17

3 yıl önce Arçelik bayisinden almış olduğum Arçelik Gurme 9058B Çay Makinemiz 3 ay önce kettle tarafından su sızdırmaya başladı. Birkaç kez sızdırma yaptıktan sonra cihaz bir daha açılmadı buna istinaden cihazı ücretli onarım için Bayrampaşa Arçelik Yetkili Servisine teslim ettim. Ve ederken cihazla alakalı hiçbir sorunumu dinlemediler. "bir form doldurmayacak mıyım? " dedim. "Gerek yok atölyede arkadaşlar ilgilenecek" denildi. Yine de şikayetlerimi dile getirdim bankodaki hanımefendiye. Neyse sorunlar silsilesi bundan sonra başlıyor. Beni her gün 0212 674 46 00 numaralı telefondan arayıp işlemlerimin devam ettiğini söylemek için aradılar. Ve 2 hafta sonra cihazınızın filtre grubu değişecek 963 TL ödemesi var denildi iyi dedim tamam yapalım. Ertesi gün tekrar aradılar "süpürgenizin filtre grubu değişecek onaylıyor musunuz? " diye sordular süpürgemin değil çay makinemin olduğunu söyledim. Tamam bir yanlışlık oldu. Sanırım atölyeyi arayacağım. Size dönüş yapalım dediler. Geri dönüş olmadı ve olmadığı gibi 3 gün daha arayıp süpürgeniz bla bla diye aynı cümleleri kulandılar 3 hafta boyunca sorunumla alakalı bir adım bile atılmamıştı canıma tak etti. Atladım yetkili servise bana "cihazınızın elektronik kartı bozuk parça yarın gelecek" dediler. Benden onay aldınız mı? Ücretini bildirdiniz mi? Hayır! Neyse tekrar tekrar yineledim dedim ki benim çay makinem sızdırma yapıyor ondan kaynaklı bozuldu kart ona bakılsın 3 haftadır bekliyorum. En azından sorunum giderilsin bari neyse 1 3 4 gün daha bekledim ben cihazı sonunda yapıldı. Teslim alabilirsiniz dediler. Dedim ki sızdırmasıyla alakalı bir parça değişimi olmayacak mı? Test ettiklerini sızdırma olmadığını söylediler. İmkansız sızdırdığına emin olduğumu tekrar bakılmasını söyledim ve 2 gün sonra teslim almaya gittim. Cihaz bana elektronik kart değişimi yapıldığını söylenerek teslim edildi. Tekrar sızdırma yaptığı için bozulduğunu söyledim bizde sızdırmadı ama isterseniz değişim yaparız dediler. Olur ne değişecek conta vs mi diye sordum hayır kettle gövdesi komple değişecek 4900 lira fiyatı var dendi. Bu nasıl olabiliyor? Sorunumu sözde görmemişsin ilgilenmemişsin 25 gün servisinde kalan cihazın sızdırıp sızdırmadığını sızdırdıysa nereden sızdırdığını dah bilmiyorsun nasıl sadece kettle ın değişmesiyle düzeleceğini söylersin bana ki koskoca kettle altında parçaları var sökülüp takılan bu parçaları internette yetkili olmayan yerler bile satarken sen benim sorunumu baştan savıp gönderiyorsun beni.?

19 Aralık 2024 21:04

Konuyla alakalı olarak Arçelik'ten, denetlenmeyen yetkili servislerinden şikayetçiyim. 10 bin tl cihazın sıfırı az para değil satış sonrası ilgilenilmeyecekse bu paraları vermeyin arkadaşlar. Gidin adı sanı belli olmayan cihazları alın bozulduğunda içiniz yanmaz en azından.

20 Aralık 2024 09:35 (Şikayetten 12 saat sonra)
23 Aralık 2024 12:36

Cumartesi Bayrampaşa Yetkili Servisi tarafından aranıp ürünü tekrar bırakmam istendi bu akşam bırakacağım bakalım ne değişecek

18 Aralık 2024 22:09
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çay Makinesi: Hayal Kırıklığı Ve Servis Sorunları

Tuğçe
29 Ocak 2025 01:27
Ali sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2025 15:16
Arçelik Gurme Çay Makinesinde Sürekli Arıza Ve Yüksek Tamir Ücreti Deneyimi
arcelik-gurme-cay-makinesinde-surekli-ariza-ve-yuksek-tamir-ucreti-deneyimi-1.jpg
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 00:08

05 Mart 2025 21:41