Ömer sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 10:26

Arçelik marka buzdolabım bozulmuştu yetkili servis motoru değiştirdi (o tarihte hem Arçelik hem de servisleri bayağı bir eziyet yaşattılar). 3.9.23 tarihinde buzdolabından yüksek sesle fışkırma sesi çıkardı ve her yer gaz kokmaya başladı. Hemen tamirci çağırdım baktı abi motoru değiştiren kişi radyatör ile motor arasında olan gaz borusunu alttaki su haznesine bitişik geçitmiş su haznesinde su biriktikçe boruda suyun içinde kaldığından boru çürümüş ve delinmiş diyerek yapan servisin hatası olduğunu söyledi. Bende yapın dedim tamirci garantisi devam ediyorsa boşuna para ödeme dedi hatta garantisi yoksa bile servisin hatası olduğundan yapmalılar dedi. Su haznesine bitişik gaz borusunu yapılır dedi. (Bende anlamıyorum servis nasıl bunu düşünemez metal bir boru suyun içinde kaldığında çürüyeceğini.) Çağrı merkezini aradım servis sizi arar denildi bugün aradı bir gün sonra geleceklerini söylediler. Bende buzlukta bir sürü bozulacak gida var dedim yedek buzdolabı hizmetiniz var bir dolap getirin yine arızayı yarın yapın dedim ama nafile. Bu kadar ürün yarına kadar çöp olacak sorunun giderilmesi için acil destek istiyorum. Çürüyen yerin fotosunuda ekliyorum sonrasında da Tüketici Hakları heyetine dilekçe yazıp foto ekleyeceğim.

05 Eylül 2023 09:28 (Şikayetten 23 saat sonra)
Ömer
05 Eylül 2023 13:06

Yetkili servisiniz 4.9.23 tarihinde evime geldi arızaya baktı fiyat verdi bugün (5.9.23) tarihinde geleceklerini söyledi yetkili servisi aradım böyle bir durum yok randevuuz yok denildi. Biraz önce de Arçelik çm yi aradım kaydınız kapatılmış gözüküyor denildi. Benden teyit almadan kaydımı nasıl kapatıyorlar ben bugün gelecekler diye işe gitmedim bunun hesabını kim verecek dolapta bir sürü et vs var bunlar bozulacak bunun hesabını kim verecek

Ridvan sonuçtan çok memnun

Ridvan
25 Aralık 2023 21:34
"Arçelik Şikayetvar müşteri temsilcisi Seda Hanıma bu süreçte ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim."
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 2470 CEY Buzdolabı Sorunu

Hasan
30 Ekim 2023 11:47

Arçelik'ten Müşteri Memnuniyeti! (Motor Kartı Arızası)

İbrahim
02 Mart 2024 15:07
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
10 Ağustos 2023 20:27