Burakhan sonuçtan hiç memnun değil

Burakhan
09 Haziran 2023 14:33

2023 yılının nisan ayında garantisini başlattığım Arçelik marka televizyonda ekranda belirli gölgeler (özellikle ekranın sol tarafında yoğunlaşıyor bu gölgeler) mevcut olduğu için yetkili servisi çağırdım. Servis televizyonu götürdü akabinde televizyonda ince işçilik gerektiğini ve bunun için televizyonun fabrikaya gönderildiği yazıldı. Fabrikadan tekrar servise gelen televizyon tarafıma teslim edildi. Servisten gelen arkadaşın bana aktardığı bilgiye göre fabrika tarafından televizyonun normal durumda olduğu, televizyonun köşesindeki gölgelerin o bölgede LED olmadığı için olduğu bildirilmiş ancak gölgeler televizyonun köşeleriyle sınırlı kalmayıp değişik bölgelerinde de mevcut. Durumu kabul etmeyerek değişim/iade talep ettim. Bu talebim fabrika tarafından reddedildi. Her türlü renkteki ekranda bu gölgeler mevcut olduğu halde fabrika beyaz ekranda gölgeler normal diyerek işin içinden sıyrılmaya çalıştı. Arçelik markası ürününün arkasında durur diye beyaz eşyalarımı ve televizyonumu bu marka yönünde tercih ettim ama karşılaştığım durumda bırakın ürünün arkasında durmayı, müşteriyi dinlemeye bile tenezzül etmeyen bir marka gördüm. Sonuna kadar hakkımı savunacağımı bu platformdan da bildirmek istiyorum. Tarafıma ayıplı mal satılıp sonra bu durum normal diyerek mağdur ediliyorum.

09 Haziran 2023 15:28 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Ahmet
Ahmet

Merhaba. Ben de benzer bir sorun yaşadım. Sorunum giderilse de bir süre sonra aynı sorunu tekrar yaşamaya başladım. Bu sefer de, ürününüzün garantisi bitti denilerek (Garantisi biteli 4 ay olmuştu) marka kronik sorunu ya da üretim hatalı olan ürününün arkasında durmadı. Bu platformda gördüğüm kadarıyla, markanın televizyon ekran şikayetleri oldukça fazla. Üründeki kronik arıza ve bu arızanın üretim aşamasında giderilmesinin ya da oluşumunun minimum seviyede tutulmasının sağlanmaması ve yine markanın bu konuda tüketicilerini mağdur etmesi nedeniyle marka hakkında, 6502 Sayılı Tüketiciyi Koruma Kanununun Madde-8 ve Madde-11'e istinaden t. C. Ticaret Bakanlığı Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum ve markadan savunma istendi. Siz de, E-Devlet üzerinden t. C. Ticaret Bakanlığı Tüketici Hakem Heyeti’ne çok kolay başvuru yapabilir, herhangi bir ücret ödemeden hakkınızı arayabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 10:32
Arçelik TV'de Gölge Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Havva sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 13:56

Turgay