Arçelik Leisure Beyaz Esya

22 Ocak 2024 21:551.157

Arçelik'ten aldığım yeni çıkardığı marka Leisure ile ilgili inanılmaz bir sorun yaşıyoruz. Fırın bozuk geldi. Götürüp aynısını getirdiler. Üstelik, davlumbaz için üç servis geldi. Hiçbiri ürünün montajını yapamadı. Sonunda montaj için dört ekip geldi ve yanlış taktılar. Cuma gününden beri eve gelip teknisyenler ölçüm yapacaklardı; ancak hâlâ gelmediler. Arçelik ile iletişim kurmaya çalışıyorum ancak ilgilenen olmadı. Öncelikle buradan, sonra da diğer tüm mecralardan şikayetimi dile getireceğim ve hakkımı arayacağım.

23 Ocak 2024 09:15 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Gamze
24 Ocak 2024 10:02

Gerçekten Arçelik in ilgisizliğinden çözüm odaklı olmayışından nefret ettim dun eve gelen servis işi yarım bırakıp gitti bugün gaz açılımı olacak ama ne yazık ki servis randevusu doluymuş artık ben değil başka mecralarla ugrasicaklar bugün hal olmazsa

Gamze
24 Ocak 2024 10:13

Gerçekten Arçelik in çözüm odaksız olması çok üzücü montaj ekibinin işi yarım bırakıp gitmesi inanılmaz servis arıyorum bugün için dolu olduklarını söylüyorlar ama montaj bitmeden gaz açılımı olmuyor maalesef ki 1 aydır sürekli ertelenen yeni çıkan ürünlerin kurmayı bilmeyen bir Arçelik le mücadele ediyorum

Arçelik Davlumbazın İlk Çalıştırmada Motorunu Dağıtması

22 Temmuz 2024 20:101.700

Evimin bütün beyaz eşyalarını Arçelik'ten aldım. Beyaz eşyalar için kuruluma geldiler. Davlumbaz takıldı kurulumu yapıld...

Arçelik Davlumbazın İlk Çalıştırmada Motorunu Dağıtması

Bahar
Arçelik Davlumbazda Montaj Hatası

ArçelikDavlumbazda Montaj Hatası

Nazir
Arçelik Bir Daha Hiçbir Parça Almayacağım!

Arçelik Bir DahaHiçbir Parça Almayacağım!

Eyüp
Arçelik Yeni Davlumbazım Kendiliğinden Çalışıyor!

Arçelik YeniDavlumbazım Kendiliğinden Çalışıyor!

Kübra
Arçelik Duvar Tipi Davlumbaz