Arçelik Kurutma Makinesinden Ses Gelmesi

27 Ocak 2024 12:37

Merhaba. Kütahya Arçelik firmasından kurutma makinesi aldım. Kurutma makinesinde ilk kullanımında yüksek, rahatsız edici derecede bir ses geldi. Yetkili servisle iletişime geçtiğimde yapılan değerlendirme sonucunda iç aksamında bir problem olduğunu ve değiştirdiklerini tarafıma ilettiler. Tekrar kullandığımda sesin devam ettiğini tespit ettim ve tekrar servis ile iletişime geçtim. Geri dönüşleri farklı bir servis personeliyle konuyu değerlendirdiklerini ve sesin normal olduğunu tarafıma ilettiler. Anlamadığım ses normal ise neden ilk başvurumda makineyi kendi atölyelerine götürerek bir işlem gerçekleştirdiler ve diğer şikayetlerimde neden bir problem yok ses normal diyerek dönüş sağladılar. 2023 Ekim ayında almış olduğum Arçelik kurutma makinesinin değişiminin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim. Almış olduğum üründen belirttiğim tarihten itibaren verim alamamakta olup yetkili çağrı merkezine yapmış olduğum aramalar kayıtlarda mevcuttur.

27 Ocak 2024 16:27 (Şikayetten 3 saat sonra)
05 Şubat 2024 18:17

Şikayetim çözümlenmemiştir. Üstelik benimle iletişime geçen Kütahya Arçelik servis sekreteri arkadaş resmen yüzüme kapatıyordu telefonu. Tamburuna müdahale edilirken bana sorulmayan makine tadilatı için onayınız var deniyor. Oysaki servis sorun var mı bakacağız diye götürmüştü makineyi. Sıfır makineye müdahale ettirilip aslında sizin makinenizde sorun yok denmesi de cabası. Ben müdahale edilmiş ürünü istemiyorum. Sorunu olmayan ürünün tadilatını neden yaptığınızı da anlamış değilim. Ürünümün yenisi ile değişimini rica ediyorum.

Göksel sonuçtan hiç memnun değil

Göksel
26 Aralık 2024 12:40
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Ses Arızası

18 Mart 2024 02:10
arcelik-kurutma-makinesi-ses-arizasi-2.pdf
Mesut sonuçtan memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Sorunları ve Servis İlgisizliği

01 Eylül 2024 04:06

24 Temmuz 2024 20:48
Eftal sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 18:35

Arçelik Kategorileri