Arçelik Kurutma Makinesi Kapaktan Tüyleri Savuruyor

İklima
06 Aralık 2023 23:25

Evimdeki bütün beyaz eşyalar Arçelik marka. İki sene önce kurutma makinesi aldım. Aldığım günden beri kurutma yaparken kapağından çamaşır tüylerini etrafa saçıyor ve kapak altından buhar çıkartıp, alttaki çamaşır makinesine su damlatıyor. Banyo buhar içinde kalıyor. Kurutma yaparken kapak etrafına bez sarıyorum. Defalarca servis geldi. Kapak sürekli değişti, servis değişim için fabrikaya istekte bulundu ancak reddedildi. En sonunda dedim ki farkını ödeyip farklı bir kurutma makinesi alayım çünkü kapağın kilit yeri ve kapak menteşesi plastik; kapağı bu yüzden bu modelin hep sorunlu. Servis de artık çaresiz, çünkü çaresi yok. Üç gün önce geldiler, 'Bu kurutma makinesinin sorunu hallolmaz' dediler. 'Bir müdürümüzle görüşüp size haber vereceğiz' dediler ancak haber gelmedi. Kurutma makinesi öyle kaldı. Müşteri hizmetlerini aradım, durumu söyledim. 'Biz sizi aramalarını söyleyeceğiz' dediler ama yine kimse aramadı. Şimdi mecbur şikayet edeceğim. İki senedir mağdur oldum ve yoruldum. Yarın yine arayacağım. Sonuç bulamazsam hemen yasal yollara başvuracağım. Başka çare bırakmadılar.

12 Aralık 2023 20:01

11 Aralık 2023 20:08

Ben daha önce de sizlere şikayetimi yazdım ama Herhangi bir çözüme ulaşamadım sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum. Sizleri CİMER'e şikayet edeceğim anladım ki onlar sizin hakkınızdan gelir. Video atıyorum ürettiğiniz kurutmayla gurur duyasınız diye ve iki senedir belki benim mücadelemi anlarsınız diye bu arada ürünüm hala garantili daha iki senelik ve aldığım günden berli böyle

07 Aralık 2023 11:44 (Şikayetten 12 saat sonra)

Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Birsen
05 Kasım 2023 17:24
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
15 Aralık 2023 00:13
Hilal sonuçtan çok memnun

17 Kasım 2024 02:35
Arçelik Ürünleri Ve Servis Hizmetinde Yaşanan Sorunlar
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
28 Ocak 2024 20:39