Arçelik Klima Sogutma Problemi

Arçelik Klima Sogutma Problemi
13 Temmuz 2024 18:29

Arçelik klima satın aldım. Montajdan sonra klimanın gaz borusundan fısıltı geliyordu. Montaj ekibi normal dedi ve sonrasında klimanın gazı bitti. Garanti kapsamında soğutma yapmayınca servis geldi. Gaz basımı yapıp gitti, ne sorunun neden olduğunu bakıp araştırmadan sorun çözülmedi. Tekrar klima soğutma yapmıyor, tekrar servis çağırdım. Garanti bitti, bu sefer sorun tesisat borusu değişecek dediler. Garantide sorunu bulmayan servis mağdur etti. Tesisat borusu ve gaz basımı için 7000 TL ücret talep ettiler. Benim sorunum garanti kapsamında çözülmedi. Mağdurum, yaz günü ne yapacağım şimdi?

Sinan
Sinan
18 Temmuz 2024 13:41

Servis geldi gaz basılan klimada gaz olmadığını ve montaj bağlantı rekorlarından gazin boşaldığını söyledi komple gaz boruları değişti ve gaz başımı yapıldı 7050 TL ücret ödedim Montaj hatasından ya da borulardaki capak her neyse kaçağa sebep olmuş ürün garantideyken gaz kaçırıyordu ve gaz başımı yapıldığında kontrol edilmedi garanti bitmiş olduğu için ücret ödedim ücret iadesinde bulunuyorum rekordan gaz kaçırması benim ya da kullanıcı hatası değil ürün kalitesi ya da montaj hatası sorunum çözülsün

Garanti Kapsamındaki Klimada Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis

Zekiye
02 Temmuz 2025 08:55
Garanti Kapsamındaki Klimada Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis

Arçelik Klima Sürekli Gaz Eksiliyor

12 Haziran 2024 21:26
Arçelik Klima Sürekli Gaz Eksiliyor
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klima Sürekli Hata Veriyor Soğutma Yapmıyor

26 Temmuz 2023 20:24
Melih sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 21:10
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 10:39
Arçelik Kategorileri