11 Temmuz 2024 23:31

Ankara Keçiören İncirli yetkili servisinizden 9 kg 9103 YP modeli çamaşır makinem için 1350 TL'ye ana kart aldım. Aldığım yedek parçayı makineme taktığımda çalışmadı tekrar aldığım servise götürdüğümde kartı değiştirmeyeceklerini ve iade alamayacaklarını söylediler. Resmen beni ekarte ettiler. Kartı kontrol edin diye söyledim kartta bir sorun olmadığını söylediler. O zaman neden çalışmadığını sordum. Cevap olarak iade alamıyoruz dediler. Elektronikçi arkadaşım vardı kartı ona götürdüm kartın yazılımı olmadığını söyledi ve yazılım ücreti olarak ekstra olarak 600 TL verdim. Yazilim atılınca kart çalıştı. Bu sorumsuzluğun ve ekstra verdiğim ücretin iadesini talep ediyorum.

12 Temmuz 2024 15:39 (Şikayetten 16 saat sonra)

Yusuf
Yusuf

Tuba Hanım Keçiören İncirli servisinin en iyi yaptığı iş müşteriyi oyalamak ve yardımcı olmamak ayrıca teknisyen anlamında bilgisi olan yok, defalarca şikayet ettim. Tabi kimi kime şikayet ediyorsunuz :) 3 aydır buzdolabımın soğutma sorununa çözüm üretmediler gelip gelip gittiler hiçbir müdahale söz konusu olmadı neden garanti ek garanti olduğu için bitsin diye uğraştılar öyle de oldu hakem heyetinden bilir kişi geldiğinde göreceğiz.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sürekli Aynı Arızayı Veriyor, Değişim Talebim Karşılanmıyor

06 Ağustos 2025 11:00
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik, Yetkili Servisinin Tamir Edemediği Ürüne Sahip Çıkmıyor

27 Aralık 2023 16:06
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Tamir Ücreti Ve Servis Sorunları

10 Ağustos 2024 15:31