Semih sonuçtan çok memnun

03 Ekim 2024 19:06
Semih'in Teşekkür Mesajı
“Ürünün camı ücretsiz şekilde değiştirildi teşekkür ederiz.”

Arçelik'ten almış olduğum 24.08.2024'te kurulumunu yaptırıp garantisini başlattığım OV 643 T elektrikli ocak, eve taşınmam ile birlikte eylül ayının başında kullanmaya başladım. Yaklaşık 1 haftalık kullanımdan sonra üstüne bir şeyler dökülmemesine rağmen çıkmayan lekeler kaldı. Bunun için Arçelik'i arayıp teknik servisten randevu aldım. 10.09.2024'te teknik servis geldi ve ocağın 10 gün kullanımda bu duruma gelmesinin kabul edilemez olduğunu, 2 yıl kullanılsa ancak anlaşılır böyle olması dedi ve iki seçenek sundu: ya ocağın camının değişmesini ya da ürünün yenisiyle değişmesini talep etmemiz gerekiyor. Ben de ürünün değişmesini talep ettim. 1-2 gün sonra servisten arandım, red talebi geldi. Kullanıcı hatası olmayan bir ürün için cam üstü temizlik ilacı var, onu almanız gerekiyor dendi. Onu da 290 TL karşılığında satın aldım. 12.09.2024 tarihinde bu ürünü 20 gün kullandıktan sonra cam ocakta hiçbir iyileşme olmamasına karşın daha da kötü duruma geldiği için servisten randevu aldım. Bu sefer de camın değişimi talebinde bulundum. Kendileri daha önce aynı işlem yapıldığı için gelmedikleri gibi, cam değişim talebini belirtmeme rağmen bu işlem için benden 4 bin TL talep ediyorlar. Garantisi olan hatalı ürünleri için. Sorunum çözülmezse Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı belirtmek isterim. Yıllardır Arçelik markasını kullanan biri olarak karşılaştığım bu tutum beni çok üzmüştür.

04 Ekim 2024 15:08 (Şikayetten 20 saat sonra)
Semih
Semih
13 Ekim 2024 00:40

Ürünün camı ücretsiz şekilde değiştirildi teşekkür ederiz.

Murat sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2024 14:22
"Ocağı 3 gün kullandığımız halde, fotoğraf ile kullanıcı hatası demek yerine daha bilgili yetkili gönderseydiniz çok sevinirdik. Böyle mecralara yönelmek zorunda bıraktığımız için özür dilerim. Teşekkürler iyi çalışmalar."
Yeni Elektrikli Ocakta İlk Kullanımda Leke Problemi
Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 16:46
Arçelik Cam Ocak Çatlağı Ve Yetersiz Servis Desteği
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Garantiye Alınmayan Stoc 827 B Cam Ocak

06 Şubat 2024 12:25