24 Haziran 2024 13:57

Arçelik ekolojik inverter A++ ürünü yaklaşık olarak 8 ay önce aldım. Kurulum yapan servis elemanı geldi, kurulumunu zar zor yaptı. Dış üniteyi bile yamuk yumuk kurdu. Altına ses engelleyen plastik parçayı bile koymadan alelacele takıp gitti. Daha sonra montaj hatasını düzeltmesi için yine servis kaydı açtırdım. Montaj yapan ustanın haricinde başka bir ustanın gelmesini istemememe rağmen yine aynı ustayı gönderdiler. Kış günü olması sebebiyle soğuk modunu sadece ilk montaj sırasında denedi. Daha sonra sıcak modda denediğimde ısıtmadığını anladım, tekrar servis kaydı açtım. Gelen usta, gaz basılan yerin gevşek olmasından dolayı gaz kaçmış, gaz basalım dedi ve bastı. Biz olmuştur diyerek bir daha denemedik. Havaların ısınmasıyla birlikte kullanmak istediğimizde klimanın en soğuk modda bile soğutma yapmadığını anladık. Tekrar usta çağırdık, 15 gün bekledik. Gelen usta, cihazın ana kartında sıkıntı olduğunu ve anakartının güncellenmiş modeliyle değişmesi gerektiğini söyledi. Ben bu ürünümün kesinlikle ama kesinlikle değişimini istiyorum. Bundan sonra kimseye de Arçelik'i önermeyeceğim. İkinci el alsam belki bundan daha az problemle karşılaşırdım. Lütfen markanızın arkasında durup sıfır aldığım ürünün değişimini yapmanızı istiyorum. Bu problemim giderilmediği takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım. Fabrika çıkışlı arızalı ürün neden kontrol edilmeden satılıyor?

24 Haziran 2024 18:27 (Şikayetten 4 saat sonra)

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
27 Haziran 2025 16:05

15 Aralık 2023 23:29

Serdar
24 Haziran 2024 21:47
Arçelik Ayıplı Hizmet Israr Etmesi
Melih sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 21:10

17 Eylül 2023 23:59
Arçelik 1.5 Aylık Klima Tamiri Yapılmadı Utanmadan Para İstendi.
Arçelik Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru