Fevziye sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesinin Garantili Olan Motoru Yanmış!

09 Temmuz 2024 15:23

Arçelik mağazası İstanbul /Bayrampaşa fethiler şubesinden çamaşır makinesi 9100M / 9 kg / 1000 devir prosmartinverter olarak 3 yıl garanti + 4 yıl ek garanti yaptırarak 02/ 06/ 2022 de satın aldım.
Makine çalışmıyor diye Arçelik servisini çağırdım. 08/07/2024 Randevu oluşturuldu. Servis gelip Motor yanmış dedi elimizde şu an yok temin edip yarın tekrar geleceğiz dediler. Ürünü Bayrampaşa Fethiler Şubesinden Satın alırken F**** Hanım 10 yıl Motor Garantisi var diyerek beni ikna edip satışı bana yaptılar. 10 Yıl Motor garantisi olup, 3 Yıl Garanti +4 Yıl Ek Garanti yaptırdığım Çamaşır makinesinin Motor değişimini Parça Değişimini Kabul etmeyip Ürünün Yenisi ile değiştirilmesini Talep ettim. Rami Servisinden Y****** Hanım ile görüştüm ve Motor değişimini kabul etmediğimi belirttim Fakat Yıllardır Arçelik Markasını Satın Alan Bir Arçelik Müşteri olarak Arçelik Markasını Tercih ederek Hata Ettiğimi fark ettim... Arçelik firma olarak ürettiği malın arkasında durmuyor! Senin garanti verdiğin ürünün motoru yanmış tüketici olarak tabii ki yenisini talep etme hakkım var. Ürünün kusursuz olarak yenisiyle değiştirilmesini istiyorum! Arçelik markası ürettiği malın arkasında durmalı!

06 Ağustos 2024 00:28

Arçelik çamaşır makinesi 9100 m / 9 kg 1000 devir ürününü İstanbul Bayrampaşa Arçelik fethiler şubesinden 02/06/2022 de satın aldım. Eve getirilip montaj yapıldığı günden beri makinede sıkıntı vardı servisi kaç defa çağırdık video çekip Arçelik fethiler mağazasında satış yapan yetkililerden figen hanım ve emel hanıma videoyu izleyip WhatsApp hatlarına yolladım onlarda rami servisine gönderdiler ama ilgilenen olmadı. 5 ve 6 Temmuz 2024 de servis randevusunu 8 Temmuz'A aldım. 8 Temmuz'DA gelen servis yetkilileri çamaşır makinesinin motoru yanmış motor şu an yok deyip gittiler bende müşteri hizmetlerini arayıp aldığım çamaşır makinesinin aldığım gün " 10 yıl motor garantisi var denilerek satışı yapıldı "+ 3 yıl garantili + 4 yıl ek garantisini ücret karşılığında yaptırdığımı söyleyip motor değişimini kabul etmeyip ilk günden kusurlu ürün satışı yapıldığını çamaşır makinesinin değişim talebinde bulundum. Arçelik müşteri hizmetleri servisi yönlendirip rapor yazılıp fabrikaya bildirilip değişim süreci başlatılır denildi. Ama servis 8 Temmuz'DAN sonra kesinlikle gelmedi ve gelmiş gibi gösterip servis hizmet fişi kesip parça değişimi yazıp basitleştirmiş motoru yanmış diye özellikle yazılmamış... İstanbul rami servisinden yasemin hanım ile konuştuğumda hizmet fişini düzelteceğiz deyip geçiştirdi. Gelmeyen servis nasıl oluyor daa servis hizmet fişini kesip yalan beyanda bulunuyor ve motoru yanmış yerine parça değişimi diye başı eleştiriyor. Arçelik firması sattığı kusurlu çamaşır makinesinin arkasında durmuyor! İstanbul Bayrampaşa Arçelik fethiler mağazasından ve Arçelik firmasından şikayetçiyim çamaşır makinesinin kusursuz ve ambalajlı olarak yenisiyle değiştirilmesini talep ettim ve 1 aydır Arçelik firması ve rami servisi 1 adım bile atmayıp ne kadar haklı olduğumu gösterdiler...

10 Temmuz 2024 18:10 (Şikayetten 1 gün sonra)
10 Temmuz 2024 18:31

Koskoca Arçelik Firması ; Netice Olarak Bir an önce Çözüm Odaklı Çalışmalar Yapıp Arçelik Markasının Ürünlerini Alıp Mağdur Olan Müşterilerinizi Geri Kazanmaya Çalışmalısınız! Farkında Olmadan Müşterilerinizin Başka Markalara Yönlendiriyorsunuz!

11 Temmuz 2024 19:16

Arçelik firmasının " kendi Müşteri Hizmetlerinin " oluşturduğu tekrar teknisyen gelip yanan motor için rapor yazıp fabrikaya değişim için talepte bulunulacak deyip randevu oluşturdu... Arçelik rami servisinden ise yasemin hanım arayıp parça değişimi olarak motoru değiştireceğiz deyince ben kabul etmeyince " Arçelik müşteri hizmetlerinin oluşturduğu randevuyu " iptal edip sanki ben randevuyu iptal ettirmişim gibi göstermiş! Arçelik firması ürettiği çamaşır makinesinin garantili motoru yanınca malının arkasında durup yenisi ile değiştirmesi gerekirken yıllardır Arçelik markasını tercih eden müşterilerini kaybetmeyi tercih ediyor!

20 Temmuz 2024 10:02

08/07/2024 tarihinde Arçelik firmasının İstanbul rami servisinden gelen 2 teknisyen motoru yanmış dediği çamaşır makinesi için 12 gün geçmesine rağmen hiçbir gelişme yok! Servis fişinde de çamaşır makinesinin motorunun yandığını özellikle belirtmemişler! 😡 12 gün boyunca Arçelik müşteri hizmetleri hattını arıyorum... Müşteri hizmetlerinden randevu tarihi ve saati veriliyor değişim talebiniz için ; servisten teknisyenler gelip rapor yazıp fabrikadan değişim talebiniz için süreç başlayacak denildi 12 gün geçmesine rağmen İstanbul rami servisi randevuları iptal edip ve müşteri Randevuyu iptal etti diye yazılıyor 😡 ticaret bakanlığını arayıp konuştum yetkili kişi haklı olduğumu 2 yılda çamaşır makinesinin motoru yandıysa Arçelik firmasından değişim talebinde bulunabileceğimi söyledi... Şikayet dilekçesi yazın dedi ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurdum...

22 Temmuz 2024 15:21

Arçelik firması yetkilileri ; 22 Temmuz oldu hala bir adım ilerleme olmadı! 9 Temmuz dahil bugün 14 gün oldu müşteri hizmetlerinin oluşturduğu randevuları İstanbul rami servisinden yasemin hanım iptal edip servis göndermeyip "müşteri talebi iptal ettirdi" diye yazıp müşteri hizmetlerinin vermiş oldukları randevuları iptal etti😡 Arçelik firması ürettiği çamaşır makinesine motor garantisi vererek satışını yapıp motoru yanan çamaşır makinesinin arkasında durmuyor 😡😡😡yalan beyanlarda bulunan yasemin hanım içinde suç duyurusunda bulunacağız😡😡😡😡

24 Temmuz 2024 12:18

8 Temmuz'dan Bu Yana 24 Temmuz oldu Arçelik Firması Sattığı çamaşır makinesinin Arkasında durmuyor Rami Servisinden Yasemin Hanım 16 gün boyunca randevuları iptal etti... Her gün müşteri hizmetlerini arayıp motor garantisi olan çamaşır makinesi için görüştüm... Çamaşır makinesinin değişimi için rami servisini yönlendirip Arçelik FİŞ'İNDE basite indirgeyip yalan beyanda bulunan parça değişimini düzeltip garantili olan motorun yandığını rapor edip değişim süreci için fabrikaya bildirilecek o yüzden servisi size yönlendiriyoruz denildi! Müşteri hizmetlerinin 16 gün boyunca her gün verdiği servis randevularını İstanbul rami servisinden yasemin hanım Hangi Yetkiyle İptal edip Müşteri Talebi iptal ettirdi Diye yalan beyanda bulunuyor Acaba 🤨 😡😡😡😡

29 Temmuz 2024 13:36

Arçelik pişmanlıktır! Arçelik markasını asla almayın aldırmayın! Tercih etmeyin Hiçbir Adım Atmadıkları gibi size geri dönüş yapılacak denilip insanları oyalayıp duruyorlar!

05 Ağustos 2024 13:45

5 Ağustos oldu Hâlâaaa Arçelik firması " İstanbul rami servisi yasemin hanım " servis göndermedi! Arçelik müşteri hizmetleri 6 temmuzda servis randevusu verip 8 Temmuz'DA rami servisini gönderdi " 10 yıl motoru garantili olan çamaşır makinesinin motoru yanmış denildi " 9 Temmuz'DA gelmeyen servis " servis hizmet fişi kesip " motoru yanmış yazmak yerine basite indirip parça değişimi yapılacak diye yalan beyanda bulunup gelmeyen servisin hizmet fişini kesip yalan beyanda bulundu. Arçelik müşteri hizmetlerinin her gün verdiği randevuları " rami servisinden yasemin hanım " iptal edip müşteri talebi iptal ettirdi diye yazıp yalan beyanda bulundu... Çamaşır makinesinin değişim talebinde bulundum... Hala rami servisi gelmeyerek rapor yazmayarak değişim sürecini başlatmamak için elinden geleni yapıp 1 ay zaman kaybı yaşattılar... Arçelik müşterilerine satış yaptıktan sonra kesinlikle sattıkları ürünlerin arkasında durmayarakve kusurlu ürün satışını yapıp 3 kez servis gelince değişim başlar diyerek insanları oyalayıp zaman kaybı yaşatıp sonrada sattığı ürünün arkasında kesinlikle durmuyor! " Arçelik pişmanlıktır " 2004 den beri Arçelik müşterisi olan biriyim ve çevremdeki insanlara akraba, eş, dost, komşu herkese Arçelik pişmanlıktır kesinlikle almayın diyeceğim! 😡

Arçelik Çamaşır Makinesi: Çözümsüzlük Ve Mağduriyet

18 Nisan 2025 09:43
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 09:03
Ömer sonuçtan memnun

28 Kasım 2024 15:36
"Talebimi geç te olsa karşıladıkları için Arçelik markasına teşekkür ederim."
Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunu: Sürekli Parça Değişimi Ve Çözülmeyen Gürültü Problemi
Gökçen sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Sallanan Çamaşır Makinesi Ve Çözüm Bulunamayan Sorunlar

Gökçen