Arçelik Çamaşır Makinesi: Tekrarlayan Pompa Sorunu Ve Ürün Değişimi Talebi

Arçelik Çamaşır Makinesi: Tekrarlayan Pompa Sorunu Ve Ürün Değişimi Talebi
18 Ekim 2024 20:42

19 ay önce ARÇELİK'ten almış olduğum 9100 m model çamaşır makinem 7 aylık iken sesli çalışması sebebiyle yetkili servis kaydı oluşturdum. Arçelik'ten gelen servis pompanın arızalı olduğunu belirterek parçayı değiştirdi. Bunun üzerine 6 ay sonra tekrar yine ses şikayeti sebebiyle servisten randevu aldım. Gelen yetkili servis teknisyeni sesin yine pompa motorundan geldiğini belirterek parçayı 2. Kez değiştirdi. Onarım üzerinden 10 gün geçtikten sonra makinemden yine ses geldiği için yetkili servisten tekrar randevu oluşturdum. Gelen teknisyen arkadaş sesin yine pompa motorundan geldiğini belirterek parçayı 3. Kez değiştirmek istediğini belirtti. Bende daha 10 gün önce zaten değiştiğini, bu sefer parçanın 3. Kez değiştirilmesini haklı sebeple kabul etmediğimi belirttim. 1 yıl içerisinde aynı parça 3. Kez arıza yaptığında Kanunen Yasal Hakkım olan ürün değişimini İstememe rağmen Arçelik yetkili servisi tarafından ve yine Arçelik'in Bölge Yöneticiliği tarafından ürün değişiminin Uygun görülmediğini söylediler. Zaten daha önce uzun zaman arayla parçanın değişmesini söylediklerinde kesinlikle itiraz etmedim. Sonuçta çalışan parça illaki yıpranabilir. Ama en son değişen parçanın 10 gün sonrasında arızalanması kabul edilir değil. 3. Kez Oluşan arıza hakkında gelen yetkili servis teknisyeni pompa motorunun sesli çalıştığına dair gerekli videoyu da çekti. Bende tekrar ses videosunu buradan paylaşıyorum. Bu konu hakkında gerekli tüm yasal işlemleri başlatacağımı ve hakkımı sonuna kadar arayacağımı belirtmek isterim.

19 Ekim 2024 11:36 (Şikayetten 14 saat sonra)

Göktuğ sonuçtan çok memnun

Göktuğ
25 Ocak 2025 19:34
"İlgilendiğiniz için teşekkür ederim"

Aydın
12 Eylül 2024 16:27
Arçelik Çamaşır Makinesi: Sürekli Sorunlar ve İlgisizlik
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Çözülemeyen Çamaşır Makinesi Sorunu

29 Kasım 2024 10:47
Merve sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 10:56

Arçelik Kategorileri