Esengul sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Panel

Arçelik Çamaşır Makinesi Panel
17 Kasım 2023 00:02

Arçelik 9147 YCM model çamaşır makinesini yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Ürünü kullanmaya başladıktan bir sene sonra ön panelinde kararmalar meydana geldi. Servisle iletişime geçtiğimde, garanti kapsamında tek seferliğine panel değişimi yapılabileceğini ifade ettiler ve bu şekilde kullanmamı önerdiler. Garanti süresinin bitimine yakın paneli değiştirelim dediler ve iki yılın sonunda panel değiştirildi. Bu süreçte hatırlayamadığım bir parça daha değişti ve sessiz çalışan makinenin sesli çalışmaya başladığını fark ettim. Bir yıl sonra, ön panel yine karardı ve bir gün hiç çalışmadı. Daha sonra kendi kendine tekrar çalışmaya başladı. Bugün yine panel çalışmıyor. Daha önce yıllarca farklı bir marka kullandım ve ne kararma ne de paslanma sorunu yaşadım. Her yıl panel değiştirmek zorunda mıyım? Aldığım dönemde en iyi makine olarak satılan bu üründe kullanılan malzeme kalitesi konusunda hayal kırıklığı yaşıyorum. Şikayetleri incelediğimde, bu durumun kronik bir sorun olduğunu gördüm. Koskoca Arçelik markasına bu durum hiç yakışmıyor. Lütfen mağduriyetimi giderecek bir çözüm sunun.

17 Kasım 2023 17:09 (Şikayetten 17 saat sonra)
18 Kasım 2023 12:06

Şikayetim bir sonuca bağlanamadı servis arayıp 260! Tl servis ücreti artı değişecek olan parçanın ücretini talep ediyor ben her sene bu parayı vermek zorunda mıyım tamamen pişmanlıksın Arçelik sıfır malzeme sıfır kalite sıfır teknik servis

Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin
11 Mart 2024 20:24
Arçelik 9143ycm Çamaşır Makinesi
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 10:33
arcelik-camasir-makine-sorunu-3.jpg
arcelik-camasir-makine-sorunu-2.jpg
arcelik-camasir-makine-sorunu-1.jpg

Az Kullanılan Çamaşır Makinesinde Yüksek Maliyetli Arıza Ve Yetersiz Destek Hayal Kırıklığı

30 Ağustos 2025 15:51
az-kullanilan-camasir-makinesinde-yuksek-maliyetli-ariza-ve-yetersiz-destek-hayal-kirikligi-1.jpg

Arçelik 9147 Ycm Pişmanlığı Ve Mağduriyeti!

Dogucan
19 Ekim 2023 22:23