Gökhan sonuçtan çok memnun

29 Mart 2024 13:34
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“Evimin elektrik tesisatını düzelttirdim. Makine yine kapanıyordu. Fabrikayla görüşme sağlayıp yenisiyle değiştirildi. Teşekkürler...”

Arçelik 9124 n mg çamaşır makinesi aldığımdan beri otomatik programda ortalama 10 yıkamanın 8 inde kendi kendine 10 dakika sonra kapanıyor. Servis çağırdığımda kapandığının videosunu gösterdim. Çamaşır makinesini otomatik programda başlattı o anda kapanmadı. Ürünün yenisiyle değiştirilmesini istiyorum.

29 Mart 2024 14:15 (Şikayetten 41 dakika sonra)
09 Nisan 2024 14:06
Arçelik Çamaşır Makinesi Kendi Kendine Kapanıyor

Yetkisi servis ürünün elektronik kartını değiştirdi. Otomatik programda bazen kapandığı için makineyi kullanarak kapanıp kapanmadığını kontrol edeceğim.

12 Nisan 2024 21:57

Elektronik kart değiştikten sonra makine 2 kere otomatik programda yıkama yaptı. 3. Kez yıkama yapacağım zaman yine 10 dakika sonra kapandı. Arızam düzelmedi.

04 Haziran 2024 10:59
Arçelik Çamaşır Makinesi Kendi Kendine Kapanıyor

Makinamı atölyeye aldılar. Birçok parçası değişti. Bugün geldi. Geldiği gibi çalıştırdım. Çalıştırdıktan 10 dakika sonra yine kapandı. Yine çalıştırdım video kaydına alarak yine kapandı. Sıfır olarak aldığım makine servisten gelince nasıl olur da yine arızalı çıkar. Bu süre zarfında 10 gün makinesiz mağdur oldum. Makinesiz kalmama rağmen arıza giderilmedi. Arçelik markası beni hayal kırıklığına uğrattı. Arçelik'in kalitesine ve servis ağına güvenerek bütün beyaz eşya ve televizyonumu Arçelik aldım. Makinemin değiştirilmesini istiyorum.

04 Haziran 2024 13:16

Elektrik tesisatından denildi. Tesisatı kontrol ettireceğim.

14 Haziran 2024 12:02

Selma sonuçtan çok memnun

Arçelik Sıfır Arızalı Çamaşır Makinesi

23 Kasım 2023 21:21
"Sayın yasemin hanıma göstermiş olduğu sabır ve ilgi için ayrıca çok teşekkür ederim. Sorunumu kısa sürede çözüm sağladı. Ürünümün yenisi ile değişimi ni sağladı tekrardan kendisine çok teşekkür ederim."
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 13:38

Arçelik 9124 N Çamaşır Makinesi Yıkama Ve Sıkma Sorunu

Berkay
15 Haziran 05:53
Arçelik 9124 N Çamaşır Makinesi Yıkama Ve Sıkma Sorunu
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Devamlı Arıza Veren Ürün

Yeşim